Diana Tusa: Graba profetului de serviciu Lazaroiu arata disperarea PDL

Marti, 03 Ianuarie 2012, ora 19:48
1940 citiri
Diana Tusa: Graba profetului de serviciu Lazaroiu arata disperarea PDL
Foto: cotidianul.ro

Scenariile post-electorale lansate de fostul consilier prezidential Sebastian Lazaroiu sunt "soparle" menite sa rupa USL si nu fac decat sa arate disperarea PDL, considera deputatul PNL Diana Tusa.

Sebastian Lazaroiu: Va veni la putere o mare coalitie intre stanga si dreapta Interviu Ziare.com

"Gata! Sarbatorile au trecut, de astazi toata lumea s-a intors la munca! La fel a facut si domnul Lazaroiu care la inceput de an si-a continuat 'profetiile'. Dorinta mai veche a celor de la PD in sensul ruperii USL-ului a devenit in 2012 un must have.

Graba cu care profetul de serviciu si-a incheiat concediul ma face sa cred ca disperarea e foarte mare, mult mai mare decat anul trecut", scrie Diana Tusa pe blog intr-un text publicat marti.

Deputatul liberal atrage, insa, atentia ca demersurile Puterii sunt inutile: "Sapatul la baza temeliei, in sensul scaderii increderii in trainicia USL si in capacitatea acesteia de a castiga alegerile urmatoare, soparlele aruncate rand pe rand, din diferite surse, ba ca PSD ar intra intr-o noua coalitie cu PD, ba ca PNL (sic!) ar face acest lucru, analize 'impartiale' asupra calitatilor liderilor sau a capacitatii de organizare a celor trei partide care formeaza Uniunea Social Liberala, sondaje din care ai crede ca Boc si ai sai au crescut la dublu nivelul de trai al romanului si de aceea sunt atat de apreciati, toate aceste arme din arsenalul de propaganda al celor de la putere nu au impresionat pe nimeni nici anul trecut".

"Sincer, nu v-ati plictisit sa ascultati aceeasi placa?", se intreaba, in finalul textului, parlamentarul din partea PNL.

Lazaroiu: In 2013 am putea avea o coalitie PDL-PSD, cu partide mai curate

Reactia Dianei Tusa vine dupa ce fostul consilier prezidential Sebastian Lazaroiu a declarat, intr-un interviu acordat Ziare.com, ca "nu ar paria nici acum pe un USL care sa fie pe buletinele de vot".

"Avem deja partide care sunt noi. PP-DD de exemplu, partidul lui Tokes, UNPR. Dar evident ca ma astept si la coagulari. Eu nu as paria nici acum pe un USL care sa fie pe buletinele de vot", a opinat Lazaroiu, intrebat ce partide noi vor aparea pe buletinele de vot din 2012.

A.T.

ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
Declarațiile ministrului Energiei, Sebastian Burduja, referitoare la ritmul extraordinar de instalare a fotovoltaicelor și eolienelor, au fost contrazise de președintele ANRE (Autoritatea...
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Dan Barna lansează un atac la actuala guvernare care protejează în opinia sa "sinecurile şi pensiile speciale" pe care PSD şi PNL le plătesc în continuare. Aceste cheltuieli vor duce la...
#Diana Tusa Sebastian Lazaroiu, #Sebastian Lazaroiu profet serviciu, #Lazaroiu coalitie guvernare 2013 , #stiri Sebastian Lazaroiu