Diana Tusa: Graba profetului de serviciu Lazaroiu arata disperarea PDL

Marti, 03 Ianuarie 2012, ora 19:48
1863 citiri
Diana Tusa: Graba profetului de serviciu Lazaroiu arata disperarea PDL
Foto: cotidianul.ro

Scenariile post-electorale lansate de fostul consilier prezidential Sebastian Lazaroiu sunt "soparle" menite sa rupa USL si nu fac decat sa arate disperarea PDL, considera deputatul PNL Diana Tusa.

Sebastian Lazaroiu: Va veni la putere o mare coalitie intre stanga si dreapta Interviu Ziare.com

"Gata! Sarbatorile au trecut, de astazi toata lumea s-a intors la munca! La fel a facut si domnul Lazaroiu care la inceput de an si-a continuat 'profetiile'. Dorinta mai veche a celor de la PD in sensul ruperii USL-ului a devenit in 2012 un must have.

Graba cu care profetul de serviciu si-a incheiat concediul ma face sa cred ca disperarea e foarte mare, mult mai mare decat anul trecut", scrie Diana Tusa pe blog intr-un text publicat marti.

Deputatul liberal atrage, insa, atentia ca demersurile Puterii sunt inutile: "Sapatul la baza temeliei, in sensul scaderii increderii in trainicia USL si in capacitatea acesteia de a castiga alegerile urmatoare, soparlele aruncate rand pe rand, din diferite surse, ba ca PSD ar intra intr-o noua coalitie cu PD, ba ca PNL (sic!) ar face acest lucru, analize 'impartiale' asupra calitatilor liderilor sau a capacitatii de organizare a celor trei partide care formeaza Uniunea Social Liberala, sondaje din care ai crede ca Boc si ai sai au crescut la dublu nivelul de trai al romanului si de aceea sunt atat de apreciati, toate aceste arme din arsenalul de propaganda al celor de la putere nu au impresionat pe nimeni nici anul trecut".

"Sincer, nu v-ati plictisit sa ascultati aceeasi placa?", se intreaba, in finalul textului, parlamentarul din partea PNL.

Lazaroiu: In 2013 am putea avea o coalitie PDL-PSD, cu partide mai curate

Reactia Dianei Tusa vine dupa ce fostul consilier prezidential Sebastian Lazaroiu a declarat, intr-un interviu acordat Ziare.com, ca "nu ar paria nici acum pe un USL care sa fie pe buletinele de vot".

"Avem deja partide care sunt noi. PP-DD de exemplu, partidul lui Tokes, UNPR. Dar evident ca ma astept si la coagulari. Eu nu as paria nici acum pe un USL care sa fie pe buletinele de vot", a opinat Lazaroiu, intrebat ce partide noi vor aparea pe buletinele de vot din 2012.

A.T.

Citește și:
Ce clădiri istorice rămân fără apărare dacă PUZ Zone Protejate dispare. Nicușor Dan: ”Este complet fals ce susțin șeful ISC, Paul Racoviță și prefectul Toni Greblă”
Ce clădiri istorice rămân fără apărare dacă PUZ Zone Protejate dispare. Nicușor Dan: ”Este complet fals ce susțin șeful ISC, Paul Racoviță și prefectul Toni Greblă”
Primarul general Nicuşor Dan a afirmat luni, 6 februarie, referitor la intenţia prefectului Capitalei Toni Greblă de a suspenda în instanţă PUZ Zone Protejate, că este singurul regulament...
Portret de prezidențiabil: ce își doresc românii?
Portret de prezidențiabil: ce își doresc românii?
Potrivit unui sondaj recent, românii ar vrea un prezidențiabil care să aibă notorietate, imagine bună, să creadă în anticorupție, să aibă un proiect economic coerent și să țină țara...