Lazaroiu are planuri de colaborare cu Basescu

Joi, 13 Octombrie 2011, ora 23:10
1723 citiri
Lazaroiu are planuri de colaborare cu Basescu

Sebastian Lazaroiu, fostul ministru al Muncii, a declarat, joi seara, ca are planuri sa colaboreze pe viitor cu presedintele Traian Basescu si ca a avut de curand o intalnire cu seful statului.

"Cu presedintele nu am discutat despre episodul asta (n.red. despre sanctiunea primita in urma criticarii PDL), am discutat despre regionalizare, despre descentralizare, despre votul uninominal", a spus Lazaroiu la Realitatea TV.

Acesta a spus ca in mod clar ale planuri pentru a colabora pe viitor cu Basescu, mentionand ca "este omul langa care am stat patru ani de zile".

Lazaroiu: USL se va rupe, se va incepe cu dezertari individuale masive

Fostul ministru a mai adaugat ca seful statului nu i-a dat nicio explicatie referitoare la revocarea sa din functie.

Lazaroiu a mai declarat ca nu s-a gandit sa aplice pentru somaj, ci ca a stat sa se odihneasca o luna de zile, specificand ca are din ce sa traisca. "Nu sunt un om sarac", a adaugat acesta.

In ceea ce priveste Miscarea Populara, fostul consilier prezidential a afirmat ca deocamdata este doar un nume inregistrat la OSIM in acest moment. "Poti sa te joci cu numele asta, sa spui ca va fi un viitor partid, ca va fi nu stiu ce, ca va face nu stiu cum. Dar cine misca lucrurile? Vi se pare ca cineva misca lucrurile in tara asta? Daca nu misca nimic nu poti sa faci nicio miscare", a comentat Lazaroiu.

Toate pensiile trebuie impozitate

Pe de alta parte, Lazaroiu a mai spus ca, in opinia sa, toate pensiile trebuie impozitate.

"Cred ca la un moment dat trebuie impozitate pensiile ca orice venituri. In momentul acesta cred ca nu e nevoie (de impozitarea tuturor pensiilor - n.r.), in momentul acesta sigur trebuie inghetate pensiile, la anul, la cum arata lucrurile din punct de vedere economic", a spus Lazaroiu.

Potrivit acestuia, in 2012, o deteriorare a situatiei financiare ar putea impune chiar si impozitarea pensiilor sub 1000 de lei. El a adaugat ca, daca situatia o va impune, nu vede de ce PDL nu si-ar asuma responsabilitatea unei asemenea masuri.

Citeste si:
ALDE îl invită pe Orban să se înscrie în partid: „Locul liberalilor adevărați este aici. Susținătorii lui Traian Băsescu au pus stăpânire pe PNL”
ALDE îl invită pe Orban să se înscrie în partid: „Locul liberalilor adevărați este aici. Susținătorii lui Traian Băsescu au pus stăpânire pe PNL”
Președintele Consiliului Național al ALDE Cristian Dima a lansat vineri, 17 septembrie, o invitație către liderul PNL Ludovic Orban să se înscrie în ALDE în cazul în care va pierde...
Ce spune președinta Senatului despre un eventual guvern minoritar. ”Așa speculații nu fac bine României”
Ce spune președinta Senatului despre un eventual guvern minoritar. ”Așa speculații nu fac bine României”
Preşedintele Senatului, Anca Dragu, a declarat, vineri, că USR PLUS nu va sprijini un guvern minoritar, menţionând că experienţa României cu astfel de guverne este una "proastă"....
Sursa: Ziare.com