Lazaroiu, despre Ponta: Daca tot e curajos, ii dau firmele PSD sa demanteleze mafia

Luni, 21 Mai 2012, ora 13:31
4048 citiri
Lazaroiu, despre Ponta: Daca tot e curajos, ii dau firmele PSD sa demanteleze mafia

Fostul ministru al Muncii Sebastian Lazaroiu a declarat luni ca, daca premierul Victor Ponta "e curajos" si vrea cu adevarat sa puna ordine la POSDRU, ii va transmite personal lista cu firmele PSD implicate in "mafia transpartinica" a fondurilor UE de la Ministerul Muncii.

"Am vorbit de neregulile de la POSDRU inca de cand am venit ministru, ma rog, Ponta era pe vremea aia ocupat cu sindicatele, cu scosul oamenilor in strada, el avea alte probleme. Cat am stat acolo, e adevarat am stat trei luni, gratie PDL care nu m-a mai vrut acolo, dar, cat am stat, asta am incercat sa fac, sa pun ordine. Incepusem ceva, am reusit cu siguranta si astea sunt date oficiale, sa cresc rata absorbtiei, chiar daca au fost trei luni", a declarat Lazaroiu.

Fostul ministru a sustinut ca in cazul POSDRU este vorba de "o mafie transpartinica", din care fac parte atat firme asociate cu PDL, dar si societati afiliate PSD si PNL.

"Ii sugerez lui Ponta, daca vrea sa faca cu adevarat ordine la POSDRU, sa demanteleze mafia transpartinica, care suge bani de acolo, de la POSDRU, inclusiv mafiotii lui din PNL-PSD. Domnul Ponta, daca e asa de curajos, sa demanteleze mafia aia si sa inceapa cu mafiotii din PSD, care se ocupa de fondurile europene si care au firme acolo, la POSDRU. Daca vrea, ii pun eu la dispozitie lista cu firmele", a sustinut Lazaroiu.

In plus, el l-a invitat pe Victor Ponta sa convoace un congres extraordinar al PSD in care sa vorbeasca de toate firmele si persoanele implicate in neregulile de la POSDRU.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la sediul USL, ca fostii ministri ai Muncii Ioan Botis, Sebastian Lazaroiu si Sulfina Barbu au dat cea mai mare gaura bugetului Romaniei pe care a identificat-o pana in prezent.

"Urmariti atacurile lui Ponta"

Ulterior, Lazaroiu a comentat, pe pagina de Facebook, atacurile lui Ponta, considerand ca acesta ataca preventiv.

"Ponta ataca preventiv. Am inteles de ce. De urmarit lista persoanelor pe care le ataca. Stie ca in curand vor iesi la iveala cateva lucruri pentru care are constiinta incarcata dar, neavand idee din ce zona o sa sara iepurele, ataca la gramada.

Ca pe urma sa spuna: e o minciuna, de fapt e o replica politica la atacurile mele. O sa ziceti: dar probele? Pai si in cazul Mang erau probe si Ponta a vorbit tot de atac politic", a scris Lazaroiu.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Sebastian Lazaroiu mafia USL Ponta, #Lazaroiu Ponta lista USL POSDRU , #stiri Sebastian Lazaroiu