Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Lazaroiu il trimite pe Antonescu in Cartierul Rosu din Amsterdam

Vineri, 17 Februarie 2012, ora 10:08
3637 citiri
Lazaroiu il trimite pe Antonescu in Cartierul Rosu din Amsterdam
Foto: Facebook

Fostul consilier prezidential Sebastian Lazaroiu spune ca cei doi lideri ai USL, Victor Ponta si Crin Antonescu, si-au impartit vizitele in afara. Ponta a ales SUA, iar lui Antonescu i-a ramas Olanda.

In acest context, Lazaroiu ii aminteste presedintelui PNL ca in capitala Olandei, in Amsterdam, exista anumite vitrine in controversatul The Red Light District.

Lazaroiu da sfara-n tara: Fa-i lui Crin sloganul de campanie! Premiu: 150 euro

"Nu vreau sa fiu iar rautacios. L-am auzit pe Ponta ca de fapt el si Crin si-au impartit vizitele in afara. Unul in tara, unul afara. Ponta a optat pentru SUA, Crin pentru Olanda... Sa continui?... Sunt niste vitrine in Red Light District in Amsterdam!", scrie Sebastian Lazaroiu intr-un text publicat pe pagina personala de Facebook.

Fostul ministru al Muncii se refera la Cartierul Rosu (The Red Light District - n. red.) din Amsterdam, celebru printre turistii din intreaga lume pentru camarutele inchiriate in special de femei care isi ofera serviciile speciale din spatele unui geam sau a unei usi de sticla. Aceste camere sunt decorate, in general, cu lumini rosii, de unde si numele cartierului.

Lazaroiu, atac la Antonescu: Votati-l presedinte si se va uita pe gaura cheii sa va barfeasca

Amintim ca presedintele PSD, Victor Ponta, prezent zilelea acestea intr-o vizita oficiala in Statele Unite ale Americii, a precizat ca nu se afla la Washington pentru a-i "para" pe cei din Bucuresti si nici pentru "a face poze", ci pentru a elucida unele probleme care se intampla in Romania.

Declaratia lui Ponta vine dupa ce europarlamentarul PDL, Cristian Preda, s-a intrebat public, pe blog, oare ce face Ponta in SUA in conditiile in care nu se stie nimic despre agenda lui acolo. In incheiere, Preda s-a intrebat, ironic, daca nu cumva Ponta se afla la Disneyland.

A.T.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Sebastian Lazaroiu Crin Antonescu, #Lazaroiu Antonescu vizita Olanda, #Antonescu Red Light District, #Victor Ponta vizita SUA , #stiri Sebastian Lazaroiu