Lazaroiu: Nemultumirea poporului e ca un monstru, ii sacrifici cea mai frumoasa fecioara

Marti, 24 Ianuarie 2012, ora 21:52
3245 citiri
Lazaroiu: Nemultumirea poporului e ca un monstru, ii sacrifici cea mai frumoasa fecioara

Sebastian Lazaroiu spune ca "nemultumirea poporului e ca un monstru marin" care, "zgandarit", iese la suprafata si afli cat de tare l-ai deranjat prin sacrificiile rituale pe care le accepta, de la vaduva pana la fata nemaritata, dar daca nu se linisteste ajungi sa-i dai cea mai frumoasa fecioara.

"Nemultumirea poporului este ca un monstru marin care innoata linistit in adancuri. Daca il zgandari iese la suprafata. Niciodata nu stii cat de tare l-ai zgandarit. Asta afli prin sacrifici rituale. La inceput ii dai vaduva din sat. Pe urma ii dai o fata nemaritata de 20 de ani. Daca tot nu se linisteste trebuie sa i-o dai pe cea mai frumoasa fecioara din comunitate", a spus Lazaroiu, raspunzand unei intrebari privind demiterea lui Teodor Baconschi.

El s-a referit, in acelasi context, si la Radu Berceanu, cel care a spus ca Baconschi trebuia sanctionat pe linie de partid. " Berceanu ar fi trebuit el insusi sanctionat politic. Sa iesi in plina criza si sa te vaicaresti ca o baba ca n-ai fost atata timp bagat in seama de catre partid si ca acum la greu te-au chemat la sfat mi se pare ca dovedeste ca ai trecut degeaba prin politica atatia ani", a spus Lazaroiu.

Teodor Baconschi a fost demis luni, anuntul fiind facut de premierul Emil Boc in Parlament. Premierul l-a propus, in loc, pe Cristian Diaconescu, al carui decret de numire a fost deja semnat de Traian Basescu.

#Sebastian Lazaroiu, #Sebastian Lazaroiu proteste, #Sebastian Lazaroiu nemultumire popor , #stiri Sebastian Lazaroiu