Scandal imens la Lazio. Suporterii vor să-l dea afară pe unul dintre cei mai importanți fotbaliști. Care este motivul

Sambata, 25 Decembrie 2021, ora 13:49
3355 citiri
Scandal imens la Lazio. Suporterii vor să-l dea afară pe unul dintre cei mai importanți fotbaliști. Care este motivul
Francesco Acerbi. Foto: Facebook / Francesco Acerbi

Lazio nu intenţionează să-l vândă pe fundaşul Francesco Acerbi, care a intrat în conflict cu nucleul dur al galeriei echipei, după un gest nepotrivit, informează Corriere dello Sport.

Internaţionalul italian de 33 de ani şi coechipierii lui au fost criticaţi de suporteri în ultima perioadă pentru evoluţiile lor neconvingătoare. În 17 decembrie, la meciul cu Genoa, de pe teren propriu, scor 3-1, Acerbi a marcat golul de 2-0, apoi a făcut, cu degetul arătător la gură, semn propriei galerii să tacă. În plus, la jocul următor, câştigat la Venezia, tot cu 3-1, jucătorul nu a mers cu toată echipa să salute galeria.

Acerbi şi-a cerut scuze în aceeaşi seară a jocului de la Roma pentru gestul său,

"Salutare tuturor, am făcut un gest greşit în această seară. A fost pur şi simplu alimentat de adrenalină şi nu a fost o lipsă de respect. Îmi pare rău, dar ştiţi cât de mult îmi pasă la Lazio şi de fani. Vă trimit tuturor o îmbrăţişare mare şi mereu Forza Lazio. Noapte bună", a spus Acerbi, într-o înregistrare postată pe reţelele de socializare.

Ultraşii nu l-au iertat şi îl vor plecat pe Acerbi din echipă.

"Acerbi este un jucător fără onoare, să plece din Roma imediat! Nu există iertare pentru cei care trădează. Acesta nu este doar un slogan, ci mult mai mult. Înseamnă că suporterii valorează mai mult decât jucătorii, că steagul nostru este sacru! Din păcate, jucătorii de astăzi sunt prea obişnuiţi cu asta şi nu au văzut niciodată un protest adevărat. Am protestat împotriva lui (n.r. - Giorgio) Chinaglia, (n.r. - Alessandro) Nesta şi (n.r. - Sinisa) Mihajlovici, monumente ale istoriei noastre. Am intrat în vestiarele de la Tor di Quinto şi Formello pentru că unii jucători, chiar şi jucători cu mult mai multă onoare decât unul de la Chievo şi Sassuolo, ne-au arătat lipsă de respect.

Şi ar trebui să lăsăm să treacă celebrarea şi lipsa de respect a unui jucător care a arătat că dispreţuieşte o întreagă galerie? Acerbi a cerut tăcere în Curva după luni de sprijin până la capătul amar, astăzi a avut ocazia, ca bărbat, să-şi ceară scuze în faţa sectorului oaspeţilor ocupat de 3.000 de suporteri laziali.

În schimb, la sfârşitul meciului, ca un iepure, în timp ce jucătorii ceilalţi veneau să scadeze alături de noi, el a plecat. A făcut pasul înapoi când ar fi fost suficientă o scuză sinceră", au scris reprezentanţi ai Curva Nord pe reţelele de socializare.

Preşedintele Claudio Lotito, şi el în relaţii nu tocmai bune cu suporterii, nu acceptă sub nicio formă ca gruparea pe care o conduce să ia vreo decizie la presiunea fanilor. Acerbi va rămâne, astfel, titular în defensivă, chiar cu riscul de a fi huiduit la fiecare atingere de balon.

Francesco Acerbi este la echipa română din vara anului 2018, când a fost transferat de la Sassuolo şi a jucat 161 de meciuri pentru Lazio.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

De ce respinge Ioan Aurel Pop candidatura la alegerile prezidențiale. ”Am fost tentat să intru în politică”
De ce respinge Ioan Aurel Pop candidatura la alegerile prezidențiale. ”Am fost tentat să intru în politică”
Ioan Aurel Pop, unul dintre intelectualii de vârf ai României, a fost invitat de-a lungul timpului de mai multe partide, fie să se alăture unui proiect politic, în calitate de membru, fie să...
Dreapta Unită cere demisia președintelui AEP Toni Greblă, după scurgerea datelor personale ale potențialilor șefi de secție: „Și-a demonstrat încă o dată incompetenţa”
Dreapta Unită cere demisia președintelui AEP Toni Greblă, după scurgerea datelor personale ale potențialilor șefi de secție: „Și-a demonstrat încă o dată incompetenţa”
Alianţa Dreapta Unită îi cere demisia preşedintelui Autorităţii Electorale Permanente (AEP), Toni Greblă, după publicarea datelor personale ale potenţialilor şefi de secţie de votare....
#Lazio Roma, #Acerbi, #suporteri, #suporteri Lazio , #suporteri