Reactia lui Serban Nicolae dupa ce si-a pierdut functiile din Parlament: E unul care canta mai bine decat mine?

Miercuri, 10 Mai 2017, ora 16:27
21561 citiri
Reactia lui Serban Nicolae dupa ce si-a pierdut functiile din Parlament: E unul care canta mai bine decat mine?
Foto: captura video Youtube

Senatorul PSD Serban Nicolae a declarat, miercuri, dupa ce a fost inlocuit de la conducerea Comisiei Juridice si a grupului parlamentar, ca nu este o mare bucurie, considera ca nu a gresit cu nimic, dar accepta decizia.

"Pentru mine nu are cum sa fie vreo mare bucurie, eu consider ca nu am gresit cu nimic. Dar, repet, nu am obtinut aceste functii prin concurs, nu am fost cel mai bun dintre cei 67 de senatori PSD si dintre membrii Comisiei Juridice din partea PSD.

Din punctul meu de vedere, eu m-am exprimat si m-am comportat public la vederea si a colegilor si a societatii, a fost un act de incredere din partea partidului, nu mai exista, nu este nicio suparare", a spus Nicolae, dupa sedinta Comitetului Executiv National al PSD.

El a adaugat ca nu-si da seama daca se poate vorbi despre un conflict intre el si Liviu Dragnea.

"Nu stiu, nu-mi dau seama. Domnul Dragnea a repetat de mai multe ori faptul ca nu exista o chestiune personala, nu are un conflict cu mine, nu-i o sanctiune ce s-a decis", a raspuns Serban Nicolae, la intrebarile pe aceasta tema.

Social-democratul a precizat ca discutiile au fost lungi si a clarificat fata de colegi faptul ca nu a existat nicio intelegere cu Traian Basescu sau o strategie de comunicare cu Liviu Dragnea.

In opinia sa, inlocuirea de la conducerea grupului parlamentar "a fost un fel de consecinta, un fel de retragere a increderii in general".

Intrebat daca i s-a cerut sa renunte la functii, Nicolae a spus: "Nu, a fost asa o discutie, o perceptie cum ca teoretic as putea si eu sa iau o asemenea initiativa, numai ca am spus tuturor colegilor ca, din punctul meu de vedere, nu am gresit cu nimic nici fata de Liviu Dragnea, nici fata de partid".

"S-a explicat ca nu e vorba de sanctiuni, e asa un fel de act politic, banuiesc ca decizie politica. Nu ma leg cu lanturi de vreo functie. Ma cunoasteti suficient de bine, patru ani de zile in mandatul precedent am fost senator fara niciun fel de functie, membru in comisia de petitii, nu e vreo suferinta", a adaugat senatorul PSD.

El a mai spus ca deocamdata ramane in Comisia Juridica. "Dar, trebuie sa ma lamuresc, poate e greseala mea, ideile mele in materie de justitie nu corespund cu cele oficiale ale partidului. Deocamdata nu mi s-a reprosat ca as fi incalcat programul de guvernare pentru justitie", a mentionat Nicolae.

"Stiu cine sunt, ce experienta am. Nu tin sa neaparat sa demonstrez, sa tot dau extemporale ca si cum: stiti bagati-ma in seama, ma pricep, aveti incredere in mine. Daca se considera ca e nevoie de mine in partid, bine. Daca se considera ca sunt altii, ca vorba lui Alecsandri: 'E unul care canta mai bine decat mine? Cu atat mai bine tarii si lui cu atat mai bine'", a mai declarat Serban Nicolae.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

George Simion, moment de sinceritate: ”Urăsc acest stat artificial numit Republica Moldova”. Ce spune despre candidatura lui Dan Puric
George Simion, moment de sinceritate: ”Urăsc acest stat artificial numit Republica Moldova”. Ce spune despre candidatura lui Dan Puric
George Simion, liderul AUR, a afirmat că urăşte “acest stat artificial numit Republica Moldova” şi a explicat că ţara vecină nu va intra niciodată în Uniunea Europeană, într-un...
16 primari şi viceprimari, majoritatea de la PNL, au anunţat că vor candida din partea PSD la alegerile locale din acest an
16 primari şi viceprimari, majoritatea de la PNL, au anunţat că vor candida din partea PSD la alegerile locale din acest an
Un număr de 16 primari şi viceprimari, de la PNL, USR, PRO România, PMP sau Partidul Republican, au anunţat că la alegerile locale din 9 iunie vor candida din partea PSD. „Fără foarte...
#Serban Nicolae inlocuire Comisia Juridica, #Serban Nicolae inlocuit functii Parlament , #Serban Nicolae