Directorul Lehman Brothers, batut de un angajat

Miercuri, 08 Octombrie 2008, ora 09:04
2530 citiri
Directorul Lehman Brothers, batut de un angajat

Directorul executiv al Lehman Brothers, Richard Fuld, a mancat bataie chiar de la un angajat al sau, la o zi dupa ce a anunat falimentul bancii de investitii.

Postul de televiziune american CNBC a dezvaluit ca Fuld a primit un pumn in fata chiar in sala de sport a companiei Lehman Brothers, dupa ce a anunat ca firma este falimentara.

Vicki Ward de la CNBC a confirmat ca incidentul a avut loc la data de 21 septembrie. "Din doua surse foarte de incredere pot sa confirm ca a mers la sala de sport dupa ce a devenit public faptul ca Lehman se scufunda. Alerga pe banda, conectat la un aparat de monitorizare a ritmului cardiac. Cineva se afla intr-un colt al salii, ridicand greutati si la un moment dat s-a dus spre el si i-a dat un pumn de l-a lasat lat", a povestit ziarista.

Aceasta a apreciat ca Fuld si-a meritat soarta: "Este un nerusinat. A dat vina pe toata lumea... niciodata nu a dat vina pe el insusi".

Alte rapoarte, neconfirmate, releva ca Fuld a fost la un pas sa fie calcat de un taximetrist pe trecerea de pietoni din fata cladirii unde isi are Lehman birourile, si ca ar fi avut un atac de panica, fiind dus la spital cu ambulanta.

Maria Ionescu

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#director, #Lehman, #batut, #angajat , #faliment