Femeia care susține că așternuturile patului în care doarme nu au mai fost spălate de 100 de ani: "Așa trăiau oamenii cu ani în urmă"

Duminica, 26 Martie 2023, ora 10:20
2782 citiri
Femeia care susține că așternuturile patului în care doarme nu au mai fost spălate de 100 de ani: "Așa trăiau oamenii cu ani în urmă"
Femeia nu a spălat lenjeria niciodată FOTO Pixabay

O femeie a mărturisit în cadrul unei emisiuni din Marea Britanie că așternuturile în care doarme nu au mai fost spălate de 100 de ani.

Emisiunea prezintă viețile paralele ale unor oameni care fie fac obsesiv curățenie, fie au mari probleme cu igiena.

Premisa emisiunii a fost că, odată întâlnite, persoanele aflate la cele două extreme se vor ajuta reciproc să-și înțeleagă obiceiurile, scrie ladbible.com, citat de Știrile Pro TV.

Hayley, obsedată de curățenie, a vizitat un conac bântuit din nordul Țării Galilor, vechi din secolul al XVII-lea unde locuiau Cornelia și cele 12 pisici ale sale. Femeia nu consideră curățenia o prioritate sau ca pe un lucru necesar.

După ce i s-a prezentat locul în care urma să locuiască, Hayley a întrebat-o pe Cornelia când a fost spălată ultima dată lenjeria de pat, iar răspunsul primit a șocat-o.

„Niciodată", a răspuns Cornelia.

„Nu a fost spălată niciodată? Dar salteaua? Curățați saltelele?", a mai întrebat-o îngrozită, Hayley.

„Bineînțeles că nu. Ar putea avea 100 de ani, sau ceva de genul acesta. Știți, așa trăiau oamenii cu ani în urmă - și eu încă mai trăiesc așa", a răspuns Cornelia.

Hayley a fost diagnosticată cu tulburare obsesiv-compulsivă în 2007. Acum ea are propriul canal YouTube, „Hayley's Help”, unde împărtășește trucuri și sfaturi de curățenie.

#lenjerie pat, #nespalat, #100 de ani, #femeie, #marturisire , #stiri magazin