Leo Messi și-a decis viitorul: ”A ajuns la un acord”

Joi, 26 Ianuarie 2023, ora 13:57
3112 citiri
Leo Messi și-a decis viitorul: ”A ajuns la un acord”
Leo Messi

Superstarul argentinian Lionel Messi se pregăteşte să îşi prelungească contractul cu clubul francez de fotbal Paris Saint-Germain, în condiţiile în care nicio altă echipă nu i-a prezentat o ofertă solidă de viitor, anunţă cotidianul spaniol Sport în ediţia sa de joi.

În vârstă de 35 de ani, Messi şi-a petrecut cea mai mare parte a carierei la FC Barcelona, de care s-a despărţit în lacrimi în august 2021, când a semnat cu PSG, iar fanii clubului catalan sperau într-o revenire a idolului lor pe Camp Nou, după ce argentinianul îşi va încheia actualul acord cu clubul parizian.

"Revenirea lui Messi la Barcelona este imposibilă acum", scrie însă Sport. "Nu s-a schimbat nimic în voinţa sa. Messi a ajuns la un acord cu PSG pentru reînnoirea contractului actual. Vor prelungi cu încă un an sau doi şi vor conveni asupra noilor cifre. Messi va rămâne cel puţin încă două sezoane la Paris, dacă nu se va întâmpla nimic neobişnuit", adaugă publicaţia catalană.

"Printre alte motive, pentru că niciun alt club nu i-a prezentat o ofertă solidă de viitor, niciunul. Nici măcar Barcelona, cu care continuă să nu aibă dialog sau contact. Ar fi foarte frumos să-l revedem ca jucător 'azulgrana', dar realitatea este cea care este", mai scrie Sport.

Singurul fotbalist din istorie care a cucerit de şapte ori trofeul Balonul de Aur, Lionel Messi şi-a îndeplinit recent marele vis al carierei sale: câştigarea titlului de campion mondial cu selecţionata Argentinei, care a învins Franţa la loviturile de departajare, luna trecută, în finala CM 2022 din Qatar.

Leo Messi a vorbit despre retragere: ”Asta îmi place, asta ştiu să fac”
Leo Messi a vorbit despre retragere: ”Asta îmi place, asta ştiu să fac”
La 24 iunie 2024, Lionel Messi va împlini 37 de ani. O vârstă care ridică inevitabil problema retragerii sportive pentru un jucător care a semnat primul său contract profesionist în 2004....
El e Messi din șah. Un puști de 10 ani l-a bătut pe Magnus Carlsen, de 5 ori campion mondial VIDEO
El e Messi din șah. Un puști de 10 ani l-a bătut pe Magnus Carlsen, de 5 ori campion mondial VIDEO
Faustino Oro, un băieţel din Argentina în vârstă de 10 ani, a reuşit cea mai bună performanţă a tinerei sale cariere. Pe platforma internaţională Chess.com, copilul născut în 2013 a...
#Leo Messi, #viitor, #psg, #acord , #Stiri Leo Messi