Pare ireal, dar Messi a refuzat o ofertă de 1,4 miliarde de euro din Arabia Saudită

Marti, 18 Iunie 2024, ora 14:24
3086 citiri
Pare ireal, dar Messi a refuzat o ofertă de 1,4 miliarde de euro din Arabia Saudită
Lionel Messi FOTO facebook

Starul argentinian Lionel Messi a refuzat o ofertă de 1,4 miliarde de euro venită din Arabia Saudită, după despărţirea sa de clubul francez de fotbal Paris Saint-Germain şi înainte de a se alătura echipei americane Inter Miami, în Major League Soccer (MLS), informează Bild.

Cifrele au fost dezvăluite de Anmar Al-Haili, preşedintele clubului Al-Ittihad, care a confirmat oferta făcută octuplului câştigător al Balonului de Aur.

"I-am făcut o ofertă de 1,4 miliarde de euro, dar a refuzat-o pentru că familia sa a vrut să meargă în Statele Unite", a spus Al-Haili.

Acesta s-a declarat surprins "că un jucător a putut refuza o ofertă atât de mare, de dragul familiei sale", dar a subliniat: "Respectăm asta, pentru că familia este mai importantă decât banii".

Anul trecut în decembrie, Lionel Messi a vorbit despre posibilitatea care i s-a oferit de a juca în liga profesionistă saudită: "Am avut mai multe opţiuni pe masă. A trebuit să le analizez şi să mă gândesc la asta cu familia, înainte de a lua decizia de a veni la Miami. Prima mea opţiune era să mă întorc la Barcelona, dar nu a fost posibil, am încercat să revin, dar nu s-a întâmplat. Este adevărat că apoi m-am gândit mult să merg în liga saudită. Cunosc ţara şi au creat o competiţie foarte puternică, ce poate deveni un campionat important în viitorul apropiat".

"Ca ambasador al turismului Arabiei Saudite, a fost o destinaţie care m-a atras, pentru că mi-a plăcut tot ce am vizitat, dar şi datorită creşterii fotbalului în această ţară şi a eforturilor depuse pentru a crea o competiţie de nivel înalt. A fost Arabia Saudită sau MLS şi ambele opţiuni mi s-au părut interesante", a adăugat Messi, căpitanul campioanei mondiale en tire Argentina.

Nu vine Messi, primiți banii înapoi! O echipă din MLS, în alertă după accidentarea lui Messi
Nu vine Messi, primiți banii înapoi! O echipă din MLS, în alertă după accidentarea lui Messi
Echipa Chicago din MLS a anunţat, vineri, că, în cazul în care Lionel Messi nu va evolua pentru Inter Miami în meciul din 1 septembrie, fanii vor primi diverse compensaţii. Chicago Fire...
Oferta financiară de la FRF care l-ar fi umilit pe Edi Iordănescu: ”Mi se pare jenant, o jignire”
Oferta financiară de la FRF care l-ar fi umilit pe Edi Iordănescu: ”Mi se pare jenant, o jignire”
Federaţia Română de Fotbal a anunţat, luni, pe site-ul oficial, încheierea colaborării cu selecţionerul Edward Iordănescu, după ce prelungirea contractului scadent la finalul acestei luni...
#Leo Messi, #Lionel Messi, #inter miami, #salariu, #oferta , #Leo Messi
  1. Pedeapsa primită de fanii României de la UEFA după Euro 2024
  2. Noua Zeelandă - Africa de Sud, prima confruntare-șoc la Jocurile Olimpice, la rugby. Echipa care tremură pentru calificare
  3. Dublă dramatică pentru echipa lui Răzvan Lucescu în Liga Campionilor. Cum s-a încheiat primul meci
  4. Un nou dezastru pentru Ucraina, după eșecul cu România de la Euro 2024. Ce s-a întâmplat la Jocurile Olimpice
  5. Rapid și-a luat portar de la Celtic Glasgow: "Îmi plac provocările! Suporterii sunt extraordinari"
  6. David Popovici, interviu sincer înaintea Jocurilor Olimpice: "Acum mă cunosc 10 din 10 români"
  7. Decizie halucinantă la Jocurile Olimpice, cu românul Hațegan în cabina VAR. Rezultatul meciului Argentina - Maroc a fost schimbat după 2 ore de arbitrajul video VIDEO
  8. Motivul pentru care un mare atlet al Franței va purta fustă la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice: ”Dacă femeile au dreptul...”
  9. Lovitură pentru Jocurile Olimpice de la Paris. Liderul mondial și-a anunțat retragerea
  10. CSO Voluntari și Dinamo și-au afat adversarele din European North Basketball League