Leo Messi, cerere expresă către PSG. Ce i-a rugat argentinianul pe șeici

Miercuri, 02 Noiembrie 2022, ora 15:08
2215 citiri
Leo Messi, cerere expresă către PSG. Ce i-a rugat argentinianul pe șeici
Leo Messi. Foto: Facebook / UEFA Champions League

Starul Lionel Messi a decis să solicite clubului francez de fotbal Paris Saint-Germain să fie lăsat să plece la naţionala Argentinei cu o săptămână mai devreme decât era prevăzut inţial, în vederea participării la Cupa Mondială 2022, de teama unei posibile accidentări, informează presa argentiniană.

Conform postului de televiziune Depor TV, Messi a discutat cu antrenorul lui PSG, Christophe Galtier, căruia i-a solicitat ca "începând din weekend-ul care urmează să fie scutit de următoarele meciuri ale lui PSG". "El va fi la dispoziţia selecţionatei Argentinei începând din 7 noiembrie", adaugă sursa citată.

Mass-media sud-americană susţine, totodată, că Messi are totodată posibilitatea de a face apel la "clauza Argentina" din contractul său cu PSG, graţie căreia poate acorda prioritate naţionalei ţării sale, cu ocazia marilor competiţii internaţionale.

Lionel Messi doreşte să fie lăsat liber la meciul de campionat cu AJ Auxerre, programat pe 13 noiembrie, cu nouă zile înaintea partidei de debut a Argentinei la Cupa Mondială 2022, împotriva Arabiei Saudite (22 noiembrie).

Selecţionerul argentinian Lionel Scaloni are în prezent bătăi de cap în alcătuirea lotului de 26 de jucători pentru CM 2022, după ce mai mulţi dintre jucătorii săi se confruntă cu diverse probleme de sănătate, iar o eventuală accidentare a starului şi căpitanului naţionalei ar fi considerată o adevărată tragedie în Argentina, în condiţiile în care turneul din Qatar este văzut ca o ultimă şansă pentru Messi şi generaţia sa de a cuceri titlul mondial.

Novak Djokovic, după Leo Messi. Lista câștigătorilor la Trofeele Laureus
Novak Djokovic, după Leo Messi. Lista câștigătorilor la Trofeele Laureus
Încă un premiu pentru Novak Djokovic. La cea de-a 25-a ediţie a Trofeelor Laureus, tenismanul sârb a fost desemnat Sportivul Anului, în urma sezonului 2023, în care a câştigat al 24-lea...
Recital Leo Messi la Inter Miami. Câte goluri a marcat argentinianul VIDEO
Recital Leo Messi la Inter Miami. Câte goluri a marcat argentinianul VIDEO
Echipa Inter Miami continuă să avanseze în Conferinţa de Est a MLS, după ce a învins duminică pe teren propriu formaţia Nashville, scor 3-1, graţie unei duble a lui Lionel Messi. Echipa...
#Leo Messi, #messi psg, #Messi Argentina Cupa Mondiala , #Stiri Leo Messi