Imagini impresionante cu Leo Messi la primul antrenament cu PSG. Ce s-a întâmplat la vestiare VIDEO

Joi, 12 August 2021, ora 19:10
8645 citiri
Imagini impresionante cu Leo Messi la primul antrenament cu PSG. Ce s-a întâmplat la vestiare VIDEO
Leo Messi s-a îmbrățișat cu Sergio Ramos

Argentinianul Lionel Messi a efectuat joi primul antrenament alături de noii săi colegi de la Paris Saint-Germain, echipă cu care a semnat un contract pe doi ani, plus unul opţional, informează EFE, conform agerpres.ro.

Messi a ajuns la centrul de pregătire de la Camp des Loges la ora locală 09:15, potrivit postului de televiziune RMC Sport, iar antrenamentul a debutat la 11:00, desfăşurându-se cu porţile închise.

Suporterii lui PSG s-au adunat în jurul centrului de la Camp de Loge, cu speranţa de a-l vederea pe internaţionalul argentinian.

Surse din cadrul clubului Paris Saint-Germain au declarat pentru EFE că antrenamentul de vineri, programat tot la 11:00, se va desfăşura cu porţile deschise.

Lionel Messi, în vârstă de 34 ani, a fost prezentat oficial de PSG miercuri, în cursul unei conferinţe de presă care a avut loc la stadionul Parc des Princes.

Starul argentinian va juca la PSG alături de brazilianul Neymar, cu care a fost coleg timp de patru ani la FC Barcelona, dar şi de spaniolul Sergio Ramos, fostul căpitan al lui Real Madrid, care a semnat la rândul său, în această vară, un acord pe două sezoane cu clubul parizian. De altfel, după ce a intrat în vestiar, Leo Messi s-a îmbrățișat cu toți noii săi colegi de echipă, inclusiv cu fostul ”dușman” Sergio Ramos.

#Leo Messi, #psg, #antrenament, #vestiare , #Stiri Leo Messi
Comentarii
Poza Grebla
Grebla
rank 2
Messi plinge ca o fata de pension !