FC Barcelona anunță joi prelungirea contractului cu Messi

Miercuri, 04 August 2021, ora 16:21
2506 citiri
FC Barcelona anunță joi prelungirea contractului cu Messi
Leo Messi. Foto: Facebook / FC Barcelona

Clubul de fotbal FC Barcelona vrea să anunţe în cursul zilei de joi semnarea noului contract cu starul argentinian Lionel Messi, după ce vor fi puse la punct şi ultimele detalii, informează presa catalană.

Potrivit ziarului El Mundo Deportivo, preşedintele grupării de pe Camp Nou, Joan Laporta, doreşte să anunţe în mod oficial parafarea noului acord cu Messi înaintea Trofeului Gamper, tradiţionala partidă de prezentare a lotului pe care Barca o dispută pe teren propriu în fiecare vară, înaintea startului noului sezon.

În acest an, invitata catalanilor este formaţia italiană Juventus Torino, la care evoluează Cristiano Ronaldo, fostul atacant al rivalei Real Madrid, meciul fiind programat duminică.

Ziarul Sport din Barcelona scrie la rândul său că acordul încheiat de Liga spaniolă cu fondul CVC, care prevede o investiţie de 2,7 miliarde de euro, sumă din are 90% va merge către cluburi, contribuie la accelerarea oficializării noului acord dintre Messi şi clubul catalan, care se confruntă în prezent cu probleme financiare.

Lionel Messi, sextuplu câştigător al Balonului de Aur, şi-a încheiat pe 30 iunie vechiul contract cu Barcelona, semnat pe 25 noiembrie 2017, cu o clauză de reziliere de 700 milioane euro.

În vârstă de 34 ani, argentinianul şi-a petrecut întreaga carieră la Barca, făcându-şi debutul în prima echipă a catalanilor în 2004. El a disputat de atunci 778 de meciuri şi a înscris 672 de goluri în toate competiţiile.

În această vară, Messi a cucerit primul său trofeu cu selecţionata Argentinei, care a învins Brazilia în finala turneului Copa America 2021.

Leo Messi a vorbit despre retragere: ”Asta îmi place, asta ştiu să fac”
Leo Messi a vorbit despre retragere: ”Asta îmi place, asta ştiu să fac”
La 24 iunie 2024, Lionel Messi va împlini 37 de ani. O vârstă care ridică inevitabil problema retragerii sportive pentru un jucător care a semnat primul său contract profesionist în 2004....
El e Messi din șah. Un puști de 10 ani l-a bătut pe Magnus Carlsen, de 5 ori campion mondial VIDEO
El e Messi din șah. Un puști de 10 ani l-a bătut pe Magnus Carlsen, de 5 ori campion mondial VIDEO
Faustino Oro, un băieţel din Argentina în vârstă de 10 ani, a reuşit cea mai bună performanţă a tinerei sale cariere. Pe platforma internaţională Chess.com, copilul născut în 2013 a...
#Leo Messi, #Leo Messi Barcelona, #leo messi barcelona record doborat , #Stiri Leo Messi