O fotografie cât o istorie la FC Barcelona! Poza de adio a lui Messi

Duminica, 08 August 2021, ora 19:56
3087 citiri
O fotografie cât o istorie la FC Barcelona! Poza de adio a lui Messi
Leo Messi. Foto: Twitter / FC Barcelona

FC Barcelona a publicat, duminică, o fotografie la despărţirea de Lionel Messi, în care fotbalistul argentinian apare înconjurat de coechipierii săi şi de trofeele pe care clubul le-a câştigat alături de el, informează lequipe.fr.

Este o fotografie care pune capăt unei istorii de 21 de ani. Lionel Messi este înconjurat de vechea gardă a FC Barcelona precum Gerard Pique, Sergio Busquets şi Jordi Alba, care au fost formaţi toţi trei la club şi care s-au alăturat primei echipe în 2008, în cazul primilor doi, şi în 2012, Alba. Mai numeroşi sunt cei din generaţiile următoare: Frenkie de Jong (25 de ani), Emerson Royal (22 de ani), Sergino Dest (20 de ani), Philippe Coutinho (29 de ani) etc.

Cele opt trofee ale Supercupei Spaniei sunt aliniate în prim-plan. În centru, câteva exemplare ale celor şapte trofee ale Cupei Spaniei şi ale celor zece campionate interne câştigate alături de el. În cele din urmă, cele patru trofee ale Ligii Campionilor din epoca Messi stau cu mândrie în vârf.

FC Barcelona a anunţat, joi seară, că nu îi poate prelungi contractul argentinianul Lionel Messi din motive financiare.

Atacantul argentinian, în vârstă de 34 de ani, a cucerit de şase ori Balonul de Aur şi tot de şase ori, Gheata de Aur.

Venit la Barcelona în 2000, ca junior, la 13 ani, Messi a jucat 17 sezoane în competiţia spaniolă de top, în care şi-a scris numele pe un număr mare de recorduri, printre care cele mai multe goluri în LaLiga (474), cele mai multe hat-trick -uri (36), jucătorul străin cu mai multe titluri (10), cele mai multe goluri într-un singur sezon (50, în 2011-12).

Novak Djokovic, după Leo Messi. Lista câștigătorilor la Trofeele Laureus
Novak Djokovic, după Leo Messi. Lista câștigătorilor la Trofeele Laureus
Încă un premiu pentru Novak Djokovic. La cea de-a 25-a ediţie a Trofeelor Laureus, tenismanul sârb a fost desemnat Sportivul Anului, în urma sezonului 2023, în care a câştigat al 24-lea...
Recital Leo Messi la Inter Miami. Câte goluri a marcat argentinianul VIDEO
Recital Leo Messi la Inter Miami. Câte goluri a marcat argentinianul VIDEO
Echipa Inter Miami continuă să avanseze în Conferinţa de Est a MLS, după ce a învins duminică pe teren propriu formaţia Nashville, scor 3-1, graţie unei duble a lui Lionel Messi. Echipa...
#Leo Messi, #Leo Messi Barcelona, #messi pleaca barcelona, #messi psg , #Stiri Leo Messi