Primele declarații ale lui Leo Strizu ca antrenor la FCSB. "Și dacă mă chema Mourinho tot la Pintilii trebuia să apelez"

Miercuri, 30 Noiembrie 2022, ora 14:17
2425 citiri
Primele declarații ale lui Leo Strizu ca antrenor la FCSB. "Și dacă mă chema Mourinho tot la Pintilii trebuia să apelez"
FCSB. Foto: Facebook / FCSB

Leo Strizu este noul antrenor de la FCSB.

El a fost prezentat oficial într-o conferință de presă unde a spus totul despre numirea sa la echipa lui Becali.

Tehnicianul va debuta pe banca tehnică de la FCSB de 1 decembrie, într-un meci cu FC Botoșani.

"Mă simt confortabil în această poziție, patronul a apelat la serviciile mele, eu fac parte din acest club. Pentru noi, echipa mare, FCSB, spune totul! Suntem o familie, o mutare de sus în jos sau de jos în sus e benefică pentru sprijinul echipei mari.

Eu bănuiesc ce vreți voi să aflați, dar la FCSB e cu totul altfel. Altfel stă problema.

Știu ce vă interesează pe voi, cine conduce. Pentru mine și pentru acest club, situația este foarte benefică. E normal ca orice antrenor, în momentul în care vine la FCSB, să aibă un colaborator gen Pintilii. La el există un respect vizavi de jucători deosebit. Jucătorii au avut un mare aport la meciul cu Rapid, vorbim de agresivitate, de cum și-au dorit.

Din postura mea, am o prietenie cu Pintilii care este un colaborator foarte bun. Îl am pe Filip, jucător crescut de mine, l-am debutat la 16 ani. Este dornic, un antrenor în devenire. Este antrenorul cu portarii, partea medicală și avem acest noroc de a-l avea pe Thomas care a dus echipa, din punct de vedere fizic, la un nivel foarte bun.

Și dacă mă chema Mourinho, poate fac o comparație foarte mare, tot la Pintilii trebuia să apelez! A fost al doilea sau al treilea la toți antrenorii care au fost la echipă. În respectul pe care l-a acordat jucătorilor este foarte iubit, el știe foarte multe", a declarat Leo Strizu, conform sport.ro.

Noul antrenor de la FCSB va face echipă cu Mihai Pintilii pe banca tehnică.

#Leo Strizu, #FCSB, #antrenor nou FCSB, #Gigi Becali FCSB , #FCSB