Doroftei, dupa ce Bute a fost facut KO in Canada: Poate mai face un meci sau doua, pentru bani

Sambata, 25 Februarie 2017, ora 16:40
9832 citiri
Doroftei, dupa ce Bute a fost facut KO in Canada: Poate mai face un meci sau doua, pentru bani
Foto: Captura video TVA Sports

Leonard Doroftei a reactionat dupa ce Lucian Bute a fost facut KO de Eleider Alvarez intr-o gala ce a avut loc in Canada.

Fostul campion mondial sustine ca nu se astepta ca Bute sa piarda, insa marturiseste ca inca are incredere in Lucian.

Totusi, "Mosul" spune ca Bute ar mai putea face un meci sau doua la nivel ridicat, pentru bani, semn ca nici el nu mai crede ca fostul sau prieten mai poate obtine vreo centura.

"Din pacate n-am urmarit meciul, dar imi pare extrem de rau de ce s-a intamplat. Mi-a trimis cineva din Canada cateva secvente si am vazut un pic. Dar ma asteptam la mai mult. Ma asteptam la o revenire mult mai spectaculoasa. Eu il stiam pe Bute altfel boxand. Pe plecare, pe miscare, nu trebuie sa te atinga loviturile. Dar boxul profesionist iti cere lupta de aproape si el poate a incercat sa fie mai profesionist si de aceea a fost lovit. Ma asteptam sa pregateasca meciul asa cum credeam eu. Boxul e pe pumni! Poate intr-un alt meci ii va merge mai bine. Eu chiar nu m-am asteptat sa piarda asa, am zis ca va castiga la puncte.

Eu cred in continuare in el. Depinde doar de el daca-si va mai continua cariera. Daca el e bine clasat in top de ce sa se lase? Poate mai face un meci - doua, mai face niste bani. Nu vreau sa-i mai dau sfaturi pentru ca ultima oara cand am facut-o m-a considerat ofticos. Dar, totusi, a fost sfatul unuia care a facut 3 meciuri de titlu mondial in America la versiuni diferite. I-am spus din suflet niste lucruri. Eu nu i-am spus decat ca are nevoie de niste meciuri mai bune pentru a face diferenta.

Citeste aici ce a spus Bute dupa ce a fost facut KO pentru a doua oara in cariera

Eu m-am batut cu sufletul in comparatie cu el. Eu m-am batut pentru voi ca sa aveti titlul mondial in America. Nu m-am uitat la bani si nu-mi pare rau. Am oferit niste meciuri de poveste. Poate ca Lucian va reusi sa-si refaca numele. Chiar m-as bucura pentru el sa mai castige un titlu mondial. Nu e pentru mine, nici pentru el, ci pentru toti romanii", a spus Leonard Doroftei pentru gsp.ro.

Lucian Bute a ratat sansa de a boxa pentru titlul mondial WBC la categoria semigrea dupa ce a pierdut net "barajul" cu Eleider Alvarez.

Columbianul l-a facut KO pe Bute in runda 5 cu doua lovituri in plina figura.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Bute KO Alvarez, #Doroftei Bute Alvarez, #Doroftei Bute KO , #Lucian Bute