Ziare.com

Leonard Orban a primit aviz de respingere din partea Comisiei de Control Bugetar

Miercuri, 26 Septembrie 2012, ora 19:23

   

Leonard Orban a primit aviz de respingere din partea Comisiei de Control Bugetar
Ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, a primit miercuri de la Comisia de Control Bugetar un vot de respingere pentru postul de membru al Curtii Europene de Conturi.

14 membri au votat "impotriva" numirii sale la Curte, iar 12 "pentru".

Ines Ayala Sender, raportorul proiectului de raport pentru numirea lui Leonard Orban la Curtea Europeana de Conturi, propusese un aviz favorabil. Avizul Comisiei este insa consultativ.

Sender a mentionat profilul profesional bun al oficialului roman si a precizat ca, tinand cont de situatia absorbtiei fondurilor din Romania si a altor probleme din tara natala, Leonard Orban este "constient de nevoia unei mai mari monitorizari a tarilor" din UE.

Sursa: rNews

Articol citit de 1293 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

La Curtea de Conturi trebuie sa fii calificat in audit..

Romania, prin nominalizarea lui Orban, s-a facut iar de ras in Europa..acolo trebuie sa fii un profesionist in domeniu, nu un politruc ..

 

 

Vad ca subiectivismul atinge si UE !!

Faptul ca Orban a fost consilier prezidential si ministru in cabinetele Ungureanu si Ponta nu denota traseism. Omul este un profesionist si incearca sa isi faca treaba foarte bine. Dar se pare ca apartenenta la cel mai incompetent guvern, condus de catre cel mai incompetent Plagiator a contat mai mult decat CV-ul.

 

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor