Liderul autoproclamatei republici Lugansk, estimare de coșmar pentru Moscova: "Va fi nevoie de 1,5 trilioane de ruble pentru a ne reabilita". Echivalentul în euro al sumei

Marti, 22 Februarie 2022, ora 17:55
31124 citiri
Liderul autoproclamatei republici Lugansk, estimare de coșmar pentru Moscova: "Va fi nevoie de 1,5 trilioane de ruble pentru a ne reabilita". Echivalentul în euro al sumei
Leonid Pasechnik n-a îndrăznit să vorbească despre sursa finanțării pentru reabilitarea regiunii Lugansk FOTO Hepta

Leonid Pasechnik, liderul autoproclamatei Republici Populare Lugansk, pe care Rusia o consideră independentă, a spus marți, 22 februarie, că refacerea regiunii ar necesita o sumă de aproximativ 1,5 trilioane de ruble.

Suma este echivalentul cu aproximativ 1,5% din PIB-ul Rusiei.

„Vorbim despre cifre foarte serioase. Am citit pe internet raportul unuia dintre economiștii care au analizat situația regiunii. Dacă memoria nu-mi joacă fosta, estima că este nevoie de aproximativ un trilion și jumătate de ruble. Acesta este un număr inexact. Nu sunt sigur de competența acestui specialist, dar aproximativ despre asta este vorba”, a spus Pasechnik, citat de Interfax, în cadrul unei intervenții în direct la televiziunea de stat din Moscova Russia-24.

Pasechnik n-a vorbit și despre o eventuală sursă a finanțării pentru reabilitarea economică a regiunii. Până acum, Moscova nu a prezentat niciun plan de dezvoltare a republicilor unde, cel mai probabil, urmează să fie organizate în curând referendumuri vizând alipirea la Rusia.

Suma înaintată de Pasechnik este echivalentă, la cursul zilei, cu 16,7 miliarde de euro.

#Leonid Pasechnik, #Lugansk separatisti, #reabilitare lugansk, #trilioane ruble donbas , #Lugansk
Comentarii
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5
Vorbiti mai bine in catralioane. Vladolf Putler nu se