Una dintre cele mai frumoase fotbaliste a fost umplută de sânge pe teren, în Liga Campionilor VIDEO

Vineri, 31 Martie 2023, ora 11:43
1839 citiri
Una dintre cele mai frumoase fotbaliste a fost umplută de sânge pe teren, în Liga Campionilor VIDEO
Leupolz a fost umpluta de sange FOTO facebook

Vedeta lui Chelsea Londra, nemțoaica Melanie Leupolz, a fost nevoită să iasă din teren cu o accidentare urâtă în timpul meciului dramatic din sferturile de finală ale Ligii Campionilor cu Lyon.

Incidentul a avut loc în minutul 65 al meciului, când Leupolz și fosta vedetă de la Arsenal, Van de Donk, s-au ciocnit, fotbalista londonezilor ieșind șifonată serios din acest duel.

Ea a avut nevoie de patru minute de îngrijiri înainte ca jocul să poată fi reluat și în cele din urmă, a fost înlocuită de internaționala galeză Sophie Ingle în minutul 71.

Chelsea și Lyon au oferit un meci absolut nebun. În tur, londonezele câștigaseră cu 1-0, dar Lyon a anulat avantajul cu un gol în minutul 77. S-a intrat în prelungiri, unde tot Lyon a marcat, moment în care era calificată. Chelsea a făcut 1-2 după un penalty obținut și transformat în minutul 128, iar meciul a fost trimis la loviturile de departajare.

Chelsea s-a calificat în semifinale, fază în care va juca împotriva Barcelonei. În cealaltă semifinală se vor întâlni Wolfsburg și Arsenal.

#Leupolz, #sange, #accidentare, #Chelsea, #Lyon, #meci dramatic , #stiri fotbal