Un sportiv urmărit de mafia somaleză e dispărut de trei luni. Ce datorii uriașe avea și unde a fost văzut ultima dată

Miercuri, 25 Ianuarie 2023, ora 20:20
2367 citiri
Un sportiv urmărit de mafia somaleză e dispărut de trei luni. Ce datorii uriașe avea și unde a fost văzut ultima dată
Levi Davis

Levi Davis (24 de ani), un jucător de rugby britanic, e dat dispărut de trei luni, el fiind văzut ultima dată într-un port din Barcelona.

Sportivul care s-a remarcat și în calitate de concurent la X Factor avea datorii uriașe, de peste 100.000 de euro, față de mafia somaleză, care ar fi încercat să-l otrăvească înainte de a dispărea în Spania, la 29 octombrie 2022.

Ziarul catalan La Vanguardia afirmă că tânărul de 24 de ani s-a îndatorat uriaș după ce stilul său de viață a scăpat de sub control.

Anchetatorul britanic Gavin Burrows a fost angajat de familia lui Davis pentru a investiga dispariția. Un membru al acestei echipe a făcut dezvăluiri în presa britanică: „Davis a venit la Barcelona fugind de acești criminali. Adoptase un stil de viață frenetic și se afla într-o situație foarte delicată”.

Principala pistă e legată de faptul că Davis că ar fi fost atras într-o capcană după ce s-a întâlnit cu o persoană pe care o cunoscuse pe rețelele de socializare.

Conform anchetatorilor, se pare că Levi s-ar fi înecat în portul Barcelona, la scurt timp după ce a fost văzut ultima dată, poliția descoperind ulterior pașaportul sportivului în zona respectivă.

#Levi Davis, #sportiv, #disparitie, #rugby , #stiri din sport