Lewis Hamilton a răbufnit la adresa echipei sale: "Mașina asta e un dezastru"

Sambata, 18 Iunie 2022, ora 14:33
3911 citiri
Lewis Hamilton a răbufnit la adresa echipei sale: "Mașina asta e un dezastru"
Lewis Hamilton

Lewis Hamilton, de șapte ori campion mondial cu Mercedes, nu mai are răbdare cu mașina. El a terminat a doua sesiune de antrenament din Canada pe locul 13.

Lewis Hamilton nu a mai rezistat după încă o sesiune de antrenament ratată complet. El a răbufnit la adresa echipei care l-a făcut de șapte ori campion mondial.

"Nimic din ceea ce facem în general pentru această mașină nu pare să funcționeze, așa că încercăm diferite set-up-uri; eu și George [Russell] a mers cu diferite set-up-uri în acest P2 doar pentru a vedea ce funcționează. Voi aștepta să aud cum s-a simtit pentru el, dar pentru mine a fost un dezastru.

E ca și cum mașina se înrăutățește, devine din tot mai puțin performantă cu cât lucrăm la mai mult. Nu știu, vom continua să lucrăm. Cred că aceasta este mașina pentru anul acesta, așa că va trebui să o muncim din greu pentru a construi o mașină mai bună pentru anul viitor", a spus Hamilton.

Coechipierul său George Rusell a terminat pe 7 antrenamentele și a avut clasări mai bune ca Hamilton în aproape toate cursele.

Calificările pentru Marele Premiu al Canadei au loc în această seară de la ora 23.00, iar cursa e duminică de la ora 22.00.

#Lewis Hamilton, #Mercedes, #george rusell, #marele premiu al canadaei , #stiri Formula 1