Lewis Hamilton va deveni investitor la o echipă de fotbal

Marti, 02 August 2022, ora 21:30
2229 citiri
Lewis Hamilton va deveni investitor la o echipă de fotbal
Lewis Hamilton

Pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton s-a alăturat grupului de investitori care va finaliza cumpărarea echipei de fotbal american Denver Broncos la 9 august, informează ESPN.

Grupul este condus de Rob Walton, care a făcut anunţul cu privire la Hamilton: “Suntem încântaţi să îl primim pe septuplul campion mondial de Formula 1, Sir Lewis Hamilton, în grupul nostru de proprietari. El este un campion care ştie ce trebuie făcut pentru a conduce o echipă câştigătoare şi un avocat ferm al egalităţii globale, inclusiv în propriul său sport. Cu peste 100 de curse câştigate, Lewis este considerat unul dintre cei mai de succes piloţi de F1 ai tuturor timpurilor. Spiritul său şi standardul de excelenţă vor fi un plus pentru grupul de proprietari şi pentru organizaţia Broncos”, a precizat Walton.

În iunie, un grup condus de Walton, care îi include şi pe fiica lui Walton, Carrie Walton Penner şi pe soţul ei, Greg Penner, a ajuns la un aacord pentru a cumpăra Broncos cu 4,65 miliarde de dolari. Un vot al proprietarilor din NFL va avea loc în data de 9 august, pentru a aproba în mod oficial cumpărarea echipei de către grupul Walton-Penner. Printre investitorii cooptaţi s-ar număra şi fostul secretar de stat al SUA Condoleeza Rice.

#Lewis Hamilton, #fotbal, #investitie , #stiri Formula 1