Hamilton, despre Silverstone

Joi, 01 Iulie 2010, ora 10:11
1025 citiri
Hamilton, despre Silverstone

Lewis Hamilton a vorbit pe larg despre Marele Premiu al Marii Britanii, care va avea loc pe circuitul de la Silverstone.

Iata interviul acordat de Hamilton pentru emisiunea Mobil 1 The Grid:

Ce astepti cel mai mult de la Silverstone?

LH Silverstone este intotdeauna foarte special, pentru ca e Grand Prix-ul de acasa. Ajungi acasa si te simti mai relaxat, pentru ca stii ca vei avea un sprijin extraordinar din partea fanilor tai britanici. Nimic nu e mai emotionant decat sa participi la un astfel de Grand Prix si sa ai un astfel de sprijin. Simti ca inainte sa sosesti castigi automat putin timp, iar apoi provocarea este sa te duci si sa-i faci mandri de tine.

Crezi ca organizarea unui Grand Prix al Marii Britanii este o idee buna?

LH Cred ca e minunat. Am sprijinit mereu ideea ca avem nevoie de un Grand Prix al Marii Britanii, pentru ca aceasta este patria sporturilor cu motor si sunt foarte multi fani aici. Cred ca avem multe circuite foarte bune aici, insa Silverstone chiar este casa Formulei 1 britanice, asa ca e important sa il pastram.

Citeste continuarea despre Interviu cu Lewis Hamilton pe 4Tuning.ro

Formula 1: calificări cu surprize în China. Marele campion a terminat pe locul 18
Formula 1: calificări cu surprize în China. Marele campion a terminat pe locul 18
Calificările pentru Marele Premiu al Chinei, a cincea etapă din calendarul Formulei 1, au adus o mare surpriză. Septuplul campion mondial Lewis Hamilton (Mercedes) a greșit în prima...
Formula 1: cine e pilotul care a reușit o dublă depășire în cursa sprint din China VIDEO
Formula 1: cine e pilotul care a reușit o dublă depășire în cursa sprint din China VIDEO
Pilotul olandez al echipei Red Bull, Max Verstappen, a câştigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, disputată sâmbătă dimineaţă. Verstappen i-a învins pe Lewis Hamilton...
#Mclaren Mercedes, #Lewis Hamilton, #Hamilton, #mobil 1, #Exxon, #exxon mobil , #McLaren