LG a doborat un record mondial cu ajutorul lui G4 - Ce performanta a reusit smartphone-ul

Marti, 23 Iunie 2015, ora 14:24
6208 citiri
LG a doborat un record mondial cu ajutorul lui G4 - Ce performanta a reusit smartphone-ul
Foto: LG

LG G4 a doborat un record mondial, care era detinut de rivalii de la Samsung.

Smartphone-ul a intrat in istorie in capitala Mexicului, unde peste 2.500 de oameni au participat la eveniment, informeaza Android Authority.

Telefonul a doborat recordul pentru cele mai multe selfie-uri realizate unul dupa altul.

746 de poze au fost realizate in cadrul acestei "stafete", in decurs de 2 ore, ceea ce inseamna ca s-a facut o poza la fiecare 10 secunde. Precedentul record a fost detinut de Samsung: 531 de selfie-uri realizate cu Galaxy A3 si A5.

Poate ca nu pare mare lucru la prima vedere, insa demonstreaza capacitatile pe care le are LG G4. Telefonul are o camera foto de 8 MP in partea din fata, care e una dintre cele mai bune de pe piata.

Mai mult, de remarcat este faptul ca dispozitivul de la LG a reusit sa treaca cu bine peste acest maraton fara sa fie bagat la incarcat sau sa i se schimbe bateria.

LG a lansat smartphone-ul G4 - Va reusi sa atace Samsung Galaxy S6?

Specificatii

LG G4 este dotat cu un ecran de 5,5 inchi, rezolutia fiind la fel ca in cazul modelului anterior, insa compania se lauda ca a imbunatatit reproducerea culorilor, luminozitatea si contrastul.

Telefonul iese in evidenta si in ceea ce priveste design-ul, avand in vedere ca spatele este realizat din ceramica si este acoperit cu piele.

Display-ul Quad HD foloseste tehnologia Advanced In-Cell Touch (AIT), care combina LCD-ul si senzorul tactil pentru a asigura o performanta deosebita si o executie rapida a comenzilor.

Camera principala este mai buna decat cea folosita in cazul modelului anterior, avand o rezolutie de 16MP, o diafragma f/1.8, ce ar trebui sa exceleze in cazul pozelor facute in conditii de luminozitate scazuta.

LG G4 functioneaza pe baza unui procesor Snapdragon 808 cu sase nuclee. Pe hartie, acesta este mai putin performant decat Exynos cu opt nuclee, regasit la Samsung Galaxy S6, insa acest lucru vine cu un avantaj important: ar putea consuma mai putina baterie.

Mai mult, spre deosebire de rivalul sau, bateria este detasabila, iar telefonul de la LG are si spatiu pentru card microSD.

Cat costa in Romania

In Romania, telefonul costa 2.900 de lei, la liber, la operatorii de telefonie mobila, in timp ce la magazinele online, acesta se vinde cu 2.500 de lei.

LG G4 ajunge in magazinele din toata lumea - Cat costa in Romania

Comparativ, rivalul sau, Samsung Galaxy S6, costa cam 3.220 de lei.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#LG G4 record mondial, #LG G4 selfie, #LG G4 record, #LG G4 pret, #LG G4 specificatii , #telefoane