LG a lansat smartphone-ul G4 - Va reusi sa atace Samsung Galaxy S6?

Marti, 28 Aprilie 2015, ora 20:02
3983 citiri
LG a lansat smartphone-ul G4 - Va reusi sa atace Samsung Galaxy S6?
Foto: Droid-Life/BGR

LG a lansat smartphone-ul G4, care rivalizeaza in mod direct cu Samsung Galaxy S6.

El este dotat cu un ecran de 5,5 inchi, rezolutia fiind la fel ca in cazul modelului anterior, insa compania se lauda ca a imbunatatit reproducerea culorilor, luminozitatea si contrastul, potrivit Engadget.

Telefonul iese in evidenta si in ceea ce priveste design-ul, avand in vedere ca spatele este realizat din ceramica si este acoperit cu piele.

Display-ul Quad HD foloseste tehnologia Advanced In-Cell Touch (AIT), care combina LCD-ul si senzorul tactil pentru a asigura o performanta deosebita si o executie rapida a comenzilor.

Dispozitivul va incanta pasionatii de fotografie. Camera este mai buna decat cea folosita in cazul modelului anterior, avand o rezolutie de 16MP, o diafragma f/1.8, ce ar trebui sa exceleze in caul pozelor facute in conditii de luminozitate scazuta.

Informatie importanta despre telefonul care ar putea propulsa LG alaturi de Samsung si HTC

In partea din fata, camera are 8MP si a fost imbunatatit controlul prin gesturi.

LG G4 functioneaza pe baza unui procesor Snapdragon 808 cu sase nuclee. Pe hartie, acesta este mai putin performant decat Exynos cu opt nuclee, regasit la Samsung Galaxy S6, insa ar putea consuma mai putina baterie.

Mai mult, spre deosebire de rivalul sau, bateria este detasabila, iar telefonul de la LG are si spatiu pentru card microSD.

LG G4 va fi disponibil in magazine in Coreea de Sud incepand cu data de 29 aprilie, iar in saptamanile viitoare va putea fi gasit si in celelalte piete.

Sursa: CNet

Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Cu ocazia conferinței Google I/O 2024, noua versiune a smartphone-ului Pixel, modelul 8a, face deja valuri înainte de lansarea oficială, datorită unei prezentări video neoficiale care...
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
#LG G4, #lansare LG G4, #specificatii LG G4 , #telefoane