Lia Olguța Vasilescu va candida pentru un nou mandat la Primăria Craiovei. Ce decizii a mai luat PSD Dolj

Miercuri, 26 Iulie 2023, ora 21:36
2202 citiri
Lia Olguța Vasilescu va candida pentru un nou mandat la Primăria Craiovei. Ce decizii a mai luat PSD Dolj
Lia Olguța Vasilescu FOTO Facebook

Cosmin Vasile şi Olguţa Vasilescu vor fi candidaţii PSD la funcţiile de preşedinte al Consiliului Judeţean Dolj şi, respectiv, de primar al municipiului Craiova, la alegerile locale din 2024.

Anunţul a fost făcut miercuri, 26 iulie, în cadrul unei conferinţe de presă de preşedintele PSD Dolj, eurodeputatul Claudiu Manda.

”Propunerea mea pentru alegerile viitoare este pentru funcţia de preşedinte al CJ Dolj - Cosmin Vasile şi pentru funcţia de primar al municipiului Craiova - doamna Olguţa Vasilescu”, a spus Claudiu Manda.

Acesta a precizat că fostul primar al Craiovei Antonie Solomon, preşedintele PER Dolj şi vicepreşedinte al CJ Dolj, a devenit membru PSD Dolj şi va fi propunerea organizaţiei pentru funcţia de vicepreşedinte la CJ Dolj şi din 2024.

”La conducerea CJ Dolj am avut o echipă sudată împreună cu Antonie Solomon şi mă bucur în mod deosebit că a devenit membru PSD Dolj”, a spus preşedintele CJ Dolj, Cosmin Vasile.

Un alt anunţ făcut miercuri de Manda a fost că ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Adrian Câciu, s-a înscris în PSD Dolj, unde va ocupa o funcţie de vicepreşedinte al organizaţiei şi primul loc pe lista de candidaţi la Camera Deputaţilor.

”Organizaţia Dolj este una dintre cele mai puternice organizaţii din ţară. Este o muncă de echipă în spate şi sunt convins că această echipă se întăreşte astăzi şi din poziţia de ministru al Fondurilor Europene voi face ca această regiune să dezvolte mai rapid”, a spus Câciu.

Manda a anunţat, de asemenea, că administratorul public al CJ Dolj, Cosmin Durle, este noul secretar general al PSD Dolj.

Liderul dreptei radicale din PE a fost șocat de derapajul lui Șoșoacă. Rareș Bogdan: "S-a întors spre mine și a făcut un gest cu mâna la cap"
Liderul dreptei radicale din PE a fost șocat de derapajul lui Șoșoacă. Rareș Bogdan: "S-a întors spre mine și a făcut un gest cu mâna la cap"
Derapajul Dianei Șoșoacă din Parlamentul European a fost comentat de toți europarlamentarii aflați în plen în acel moment. Mulți dintre aceștia și-au întrebat colegii români despre...
Reacția lui Ciolacu la declarațiile lui Dîncu despre remanierea Guvernului: "Data viitoare aș aprecia să știu dinainte"
Reacția lui Ciolacu la declarațiile lui Dîncu despre remanierea Guvernului: "Data viitoare aș aprecia să știu dinainte"
Premierul Marcel Ciolacu a reacționat joi, 18 iulie, la declarațiile europarlamentarului PSD Vasile Dîncu despre o remaniere guvernamentală în toamnă. Prim ministrul a menționat o singură...
#Lia Olguta Vasilescu PSD, #Primaria Craiova, #adrian caciu, #PSD Dolj , #stiri Lia Olguta Vasilescu
  1. Liderul dreptei radicale din PE a fost șocat de derapajul lui Șoșoacă. Rareș Bogdan: "S-a întors spre mine și a făcut un gest cu mâna la cap"
  2. Reacția lui Ciolacu la declarațiile lui Dîncu despre remanierea Guvernului: "Data viitoare aș aprecia să știu dinainte"
  3. Vasile Bănescu, despre scandalul făcut de Diana Șoșoacă în PE: "Icoana nu este o armă, ci o fereastră prin care privești și ești privit" VIDEO
  4. Adina Vălean, un europarlamentar care merită urmărit. Portretul făcut româncei de o renumita publicație americană
  5. Ce câștiguri a obținut ministrul Alexandru Rafila la bursă. Creșterile acțiunilor la două companii i-au umflat conturile
  6. Sebastian Burduja, pus la punct de către Dragoș Damian, CEO Terapia Cluj: „Tânăra generație de politicieni trebuie să oprească furtul generației bătrâne"
  7. Eugen Tomac, despre scandalul făcut de Diana Șoșoacă în PE: "Subuman, expresia a ceea ce vrea Rusia să aducă în Europa"
  8. O nouă modă a fost lansată după tentativa de asasinare a lui Donald Trump. Fanii candidatului au început să facă asta: „Aproape și-a dat viața pentru SUA"
  9. Diana Șoșoacă, dată afară din Parlamentul European. A zbierat și și-a pus botnița: „Ați omorât oameni!" VIDEO
  10. Joe Biden trebuie să se retragă de urgență, susține Traian Băsescu: „Vreau să știu că liderul lumii libere este unul sănătos"