Administratia Prezidentiala: Povestea Olgutei Vasilescu este neverosimila. Il stie pe Iohannis din poze

Marti, 19 Iulie 2016, ora 21:24
17184 citiri
Administratia Prezidentiala: Povestea Olgutei Vasilescu este neverosimila. Il stie pe Iohannis din poze
Foto: Facebook/Lia Olguta Vasilescu

Administratia Prezidentiala a precizat marti ca povestea primarului Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, cu privire la presedintele Klaus Iohannis este neverosimila, aratand ca aceasta nu-l cunoaste pe seful statului.

"Povestea d-nei Lia Olguta Vasilescu este neverosimila. Nu il cunoaste personal pe presedintele Romaniei, l-a vazut doar in fotografii. Doamna Vasilescu nu poate sa vehiculeze astfel de povesti", se arata intr-un punct de vedere transmis Agerpres de catre Administratia Prezidentiala.

Lia Olguta Vasilescu a afirmat marti ca atunci cand s-a prezentat la DNA, procurorul a intrebat-o daca vrea sa faca un denunt impotriva lui Klaus Iohannis.

"In momentul in care m-am prezentat la DNA pentru a mi se comunica ca mi se pune sechestru pe bunuri, pe bunuri pe care nu le am, doar pe conturi, procurorul mi-a spus ca a vazut la televiziune faptul ca mai sunt cazuri de genul acesta in Romania, adica de primari care au cerut unor sponsori sa reabiliteze fatadele din centrele istorice, si m-a rugat sa fac un denunt, m-a intrebat: Vreti sa faceti un denunt? Si eu am intrebat: Impotriva cui? Pai, impotriva lui Klaus Iohannis, de exemplu, daca dvs credeti ca sunt aceleasi fapte ca si in dosarul dvs", a afirmat ea la un post de televiziune.

"Nu mi s-a promis nimic, (...) am spus categoric 'nu' unui denunt, in primul rand pentru ca eu nu am facut nimanui rau si in al doilea rand pentru ca mie mi se pare ca ceea ce am facut, si eu si Klaus Iohannis, ca si alti primari, este perfect legal, din moment ce exista legea sponsorizarii", a mai spus Lia Olguta Vasilescu.

Lia Olguta Vasilescu a fost marti trimisa in judecata de DNA in dosarul in care este acuzata de luare de mita, trafic de influenta si spalare de bani. Aceasta a fost retinuta in acest caz pe 30 martie si a stat cateva zile in arest la domiciliu, insa Curtea de Apel Bucuresti a decis sa revoce masura preventiva, asa ca acum este cercetata in libertate.

In ciuda problemelor penale, Vasilescu a candidat la alegerile locale pentru un nou mandat de primar, pe care l-a si castigat.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Administratia Prezidentiala Olguta Vasilescu Iohannis, #Olguta Vasilescu denunt Iohannis DNA, #Olguta Vasilescu DNA , #primar Craiova