Ziare.com

Olguta Vasilescu: Blaga, "noul tata al hotilor", a uitat de plagiatul lui Kovesi

Sambata, 30 Iunie 2012, ora 15:13

   

Olguta Vasilescu: Blaga, "noul tata al hotilor", a uitat de plagiatul lui Kovesi
Primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, spune ca noul sef al PDL, pe care l-a catalogat si ca "noul tata al hotilor", a uitat prea repede de presupusul plagiatul lucrarii de doctorat al procurorului general si s-a grabit sa vada "paiul din ochii altora", adica de situatia lui Victor Ponta.

Vasilescu e de parere ca in decizia abuziva anuntata vineri de Consiliul General al CNADTU in cazul lui Victor Ponta, un rol determinat l-au avut banii primiti de membrii acestui for de la ministrul Funeriu.

Vasile Blaga, noul presedinte al PDL, se voteaza esalonul doi

"Exista doi oameni in acest for, Marius Andruh si Lucian Pintilie, care au primit de la ministerul Educatiei, cand acesta era condus de Daniel Funeriu, granturi in valoare de 7 milioane de RON. Este evident pentru oricine ca acesti oameni si-au vandut constiinta, comportandu-se asa cum au facut-o ieri. Probabil, se tem de faptul ca ar putea fi descoperite nereguli legate de modul in care au fost acordati acesti bani.

Cei despre care vorbim au un interes personal direct sa il atace pe premierul Victor Ponta si sa atace Guvernul USL. Lumea academica a fost tarata de ei intr-un scandal mizerabil si ma astept la reactii corecte din partea celor care nu sunt de acord cu aceasta mascarada", a spus ea, intr-un comunicat de presa.

PSD despre cei care au stabilit plagiatul lui Ponta: membri PDL sau au legaturi cu Basescu

"Oricum, nu se pote vorbi de plagiat cand cartile despre care se discuta apar la bibliografie, iar pasajele citate nu trec de 30% din totalul lucrarii. Asta ar fi trebuit sa o stie si cei care s-au strans la prima ora, repede-repede, si au dat un verdict in cel mai "regulamentar" stil pedelist, adica fara cvorum de sedinta. L-am vazut azi pe Vasile Blaga vorbind de plagiat si de coruptie.

A uitat prea repede de Udrea, care se incadreaza la ambele capitole, sau de Kovesi, care este chemata sa imparta dreptatea in Romania si care a plagiat in proportie de 85% la suta propria lucrare de doctorat. Cu alte cuvinte, noului tata al hotilor ii este mai usor sa vada paiul din ochii altora, decat barna din ochii sai", a mai afirmat Lia Olguta Vasilescu.

In mai, Grupul de Investigatii Politice (GIP) si Militia Spirituala au sustinut ca lucrarea de doctorat a procurorului general al Rominiei, Laura Codruta Kovesi, ar fi un plagiat si publica mai multe tabele comparative cu similitudini intre textul lui Kovesi si cele provenind din alte surse.

Procurorul general Laura Codruta Kovesi a dezmintit acuzatiile de plagiat.

Sursa: rNews

Articol citit de 5854 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
90 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Anunt

Datorita situatiei nesigure a viitoarelor fonduri pentru postatorii PSD pe internet va anuntam ca este obligatorie reactivarea, folosirea neprecupetita a TUTUROR identitatilor.
In cazul in care pacaleala merge veti fi "renumarati" corespunzator odata cu numirea in postul de Presedinte al tarii al tovarasului Ion Iliescu, avand in vedere ca acum este cu totul altul decat a fost si singurul cu studii reale si in limba rusa.
Партия раньше!
:-)

 

se spune ca...

politica este a doua meserie din lume... eu n-am vazut nici o diferenta fata de prima ...!

 

Na-na madame

nu aveti destui plagiatori,acum cauti in curtea altuia?Tare sensibila mai esti cucoana primarita!!!!!!!!!!!!!

 

Dat tu de ce nu te ocupi de curtea ta?!?!?

Chiar asa de imaculati sunteti?!?!?
Uiti ca ati avut ministru care nu a fost in stare sa arate diploma de Bac,sau plagiatul lui Kill Bill,sau una numita Ritzi , daca mai vrei putem sa continuam!!!!

Adica tu esti in curtea PSD ?

Nu mai trebuie sa si semnalizezi ! Se intelege din text. Ce mai face Tovarasul Ilici? S-a intors in Azerbaijian ?

Olguta Vasilescu

Olguta a spus : "Blaga, "noul tata al hotilor"" Ce nu am inteles e, cand a spus azta, inainte sau dupa ce s-a sters la gura.

Na,ca n-a nimerit-o

Tata hotilor e la Rahova deja,este inmatriculat cu nr.N0049

 

1. Știm,Olguțo...și mai știu și alții.

Lucrarea de doctorat a procurorului general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi, este un plagiat.

In decembrie 2011, Laura Codruta Kovesi a sustinut la Facultatea de Drept si Stiinte Administrative a Universității de Vest din Timisoara teza de doctorat cu titlul Combaterea crimei organizate prin dispozitii de drept penal. Laura Codruta Kovesi a fost insotită de un cortegiu de sustinători in frunte cu George Maior, directorul SRI si Marius Iacob, procurorul general adjunct. Procurorul general al Romaniei a primit pentru această lucrare calificativul Magna cum Fraude.

Lucrarea Codrutei Kovesi este un plagiat incepind chiar de la prima propozitie. Prima frază din lucrarea procurorului general este următoarea: "La inceputul secolului XXI, crima organizată a devenit unul dintre pericolele cele mai grave la adresa existenței, stabilității si continuității societăților statale din cauza transformării grupurilor infracționale primitive de tip mafiot in adevărate intreprinderi criminale, cu scopul de a se opune autorităților statale si de a teroriza intreaga comunitate prin exacerbarea violenței, diversificării modurilor de operare, a diversificării structurilor de tip criminal si comiterea de infracțiuni din aproape intregul spectru al infracționalității". Aceasta reproduce cuvint cu cuvint, fără să citeze, prima frază din studiul Lupta societătii organizate impotriva criminalitătii organizate publicat de Col. (r) prof. dr. Ion Dragoman si Drd. procuror Aurel Mihai Ciorobea in Buletinul Universitătii Nationale de Apărare "Carol I" in nr. 2 din 2007, cu patru ani inainte ca Laura Codruta Kovesi să-si sustină teza de doctorat.

Laura Codruta Kovesi a copiat fără să folosească ghilimelele sau să indice sursele, lucrări cunoscute in domeniu, studii din reviste de specialitate, strategii guvernamentale, dar si referate disponibile pe internet, pe site-uri specializate. Procurorul general a copiat inclusiv lucrări disponibile pe site-uri precum: http://www.referate-scolare.ro/, http://www.referat.ro/, http://6profu.ro, http://facultate.regielive.ro/ etc.

Va urma parte a doua...

 

@Android

Android 30.06.2012, 15:31
"Adica tu esti in curtea PDL ?
Nu mai trebuie sa si semnalizezi ! Se intelege din text. Ce mai face Tovarasul Securist Spion Englez MRU? S-a intors in Anglia ?"

[Presupunem ca primeste indicatzii pretzioase de la CC al Uniunii Banksterilor Zionului ;-)].
Nostim cum se latra la gard vuvuzelele USLPDL. Sorry, corectez: PDLUSL, te pun in fatza ca esti in trupa .."alor buni". Aia rai sunt, of corZ, ceilaltzi ;-)...
Bre taraf de lautari politici, chiar nu obositzi sa va tooot umpletzi reciproc cu aceleashi balarii de anul trecut? Sau sa va facetzi avataruri cu nemiluita si sa .. "va aprobatzi unul pe altul", "mai bine"!, sa-njuratzi cu avatarul mai rau plasat (x1 sau x2)? :-)) Treaba voastra, voi zbieratzi, voi auzitzi :-) Dar nu v-ajuta la nimic, ba din contra.

Parsute!

Aceasta copie fidela a Robertei Alma Anastase nu se la sa mai prejos. Indiferent de partid aceste parasute politice dau lovitura dupa lovitura.

@OTTOman

Sa fii iubit si sanatos !

@Android

Si tzie, ca si mie ;-)...

Tanti Olguta

Nu crezi tu ca este mai bine sa-ti iei tu tricoul ala cu Craiova, doi pumni de seminte si sa te duci undeva intr-un parc. Iti dau voie si cu o sticla de suculet, dar sa nu fie ceva cola ca face rau la nerv si deja ai tensiunea mare. Tanti, plagiat inseamna PLAGIÁT1, plagiate, s. n. Acțiunea de a plagia; plagiere. ♦ (Concr.) Operă literară, artistică sau științifică a altcuiva, insușită (integral sau parțial) și prezentată drept creație personală. [Pr.: -gi-at] – Din fr. plagiat. - informatie de pe http://dexonline.ro/definitie/plagiat
Acum sper ca nu mai sunt dubii.

femeia asta uita ca nu mai are imunitate asupra vorbelor .

Si se trezeste vorbind .

Or sa vada oltenii cum e sa ai un "primar" specialist in alte meserii .
Vai steaua lor , aia rosie baltata ....

 
 

2. Știm,Olguțo...și mai știu și alții.

2.
In incercarea de a-si ascunde frauda, Laura Codruta Kovesi a inserat in lucrarea sa note de subsol si referinte bibliografice, ca si cum ea ar fi citit lucrările respective. In realitate, procurorul general a copiat pasajele din lucrările plagiate cu tot cu note. Pentru ca ridicolul său fie deplin, nici măcar această copiere nu a fost făcută cu acuratete. Fără să citeze sursa, Laura Codruta Kovesi a copiat, la pagina 16 din teza sa, pasaje intregi din lucrarea lui Nicolae Lupulescu, Spălarea banilor si finantarea terorismului publicată in 2006 pe site-ul Institutului National al Magistraturii. In lucrarea sa, la pagina 16, Nicolae Lupulescu citează articolul Conexiunile intre terorism si criminalitate publicat in Jane’s Intelligence Review in 2004 de Tamara Makarenko, o cunoscută specialistă in domeniul crimei organizate si terorismului. "Copy-paste-ul" i-a jucat aici o festă Codrutei Kovesi. Copiind pasajele din lucrarea lui Lupulescu, procurorul general copiază si notele in care se făcea trimitere la lucrarea lui Makarenko, dar greseste numele autoarei, botezind-o "Tamam M."

Lucrarea inexistentei "Tamam M." apare inclusiv in bibliografia tezei de doctorat a Laurei Codruta Kovesi, ceea ce demonstrează o dată in plus intentia de fraudă a acesteia.

Laura Codruța Kovesi a copiat inclusiv pasajele in care a subliniat faptul că formulează concluzii personale. La pagina 20 din teza de doctorat, procurorul general spune: "Putem concluziona că in era globalizării organizațiile criminale nu mai au nevoie de o bază teritorială de unde să-si coordoneze acțiunile, pentru că progresul tehnologic a creat posibilitatea să-si conducă afacerile indiferent de locul unde se află, datorită multiplelor rețele de calculatoare si telecomunicații".

"Concluzia" personală a Laurei Codruța Kovesi este, in realitate, copiată dintr-o altă lucrare: "In era globalizării, organizațiile situate in afara legii nu mai au nevoie de o baza teritoriala de unde sa-si coordoneze acțiunile. Revoluția tehnologica a creat posibilitatea șefilor de rețele sa-si conducă afacerile, indiferent de locul unde se afla. Multe dintre acțiunile lor pot fi duse la indeplinire prin intermediul rețelei de calculatoare si telecomunicatii."

S-a transmis documentele care demonstrează plagiatul Laurei Codruta Kovesi Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU) și Universitătii de Vest din Timisoara. Potrivit articolelor 20, alineatul 3, articolului 50, alineatul 2 și articolului 69 alineatul 2 din Codul studiilor universitare de doctorat și potrivit articolului 170, alineatul 1 din Legea 1/2011 a educației naționale, titlul de doctor al Laurei Codruța Kovesi trebuie retras, iar aceasta trebuie să răspundă in fața legii.

@Bey ol toghedar, ia nu-l depunctatzi pe Android

... cand imi ureaza cele bune! :-)
Las'c-avetzi p'aici destule postari d'ale lui unde sa-l facetzi taitzei :-)))))

I-auzi incă una,Olguțo!

Un mic apropo de plagiat prin copiere la ordin.

Locotenentul de mafioți oranjați,Mircea Miclea, fost ministru al Educației și fost consilier al așa-zisului "președinte" Handel-Koproma, dar și unul dintre membri Consiliul care s-a antepronunțat in cazul presupusului caz de plagiat al lui Victor Ponta, a uitat să declare că și el a fost acuzat in 2005 că a copiat in “Psihologie cognitivă" pasaje din lucrarea unui autor american.

Frumosul transpirat Mircea Miclea, membru marcant al mafiei oranjate și un apropiat al lui Handel-Koproma(cat de apropiat!?), nu este cinstit cand este vorba despre plagiat. Fostul ministru al Educației și unul dintre membrii Consiliului National de Atestare a Titlurilor si Certificatelor Universitare, care s-a antepronunțat in cazul lui Victor Ponta, uită să spună că el insusi a fost acuzat de plagiat in trecut și in prezent.

Adonisul Mircea Miclea a fost acuzat in 2005 că a copiat in “Psihologie cognitivă" pasaje din lucrarea unui autor american.

Adaug-o și p'asta,Olguțo!...Ai adăugat-o?...Bravo!

Săptămana viitoare Parlamentul va vota suspendarea lui Handel-Koproma!OLE!†††††††††††††

"Daca plagiatzi voi, avem voie si noi" ;-)

Bagatzi o lege nene: "Guvernul si Opozitzia convin ca numarul de plagiatori din Guvernare sa fie egal cu numarul de plagiatori din Opozitzie. Orice abatere de la norma se taxeaza cu pierderea indemnizatziei intregii gruparei politice pe atatea luni de zile, catzi plagiatori in plus are respectiva formatziune politica". Si o rezolvaratz si pe asta! :-))))

@Ghilo, nici imunitatea ta online nu are vreo valoare...

... cand o pune mana pe tine vreun USList asa, OFFLINE :-))) Iar bagi varza p'aici, bre sataru' lu' Base, asa doar, ca sa te auzi.

Bey magdaleno, sa-tzi explic: tu in loc sa O AMENINTZI pe gogoshica aia, mai bine o intrebai de cand se justifica furtul cuiva cu furtul altcuiva? ca io asa v-as intreba, bre tzatze de Ferentari.
Dar pana ajungi tu sa shezi si sa "rumegi" ideea asta, trece ziua si schimba astia pagina :-) Hai Mitzo, baga-mare, ia mai arunca cu niste odicolon in ochii duJmanului USLinesc :-)) Baga si avatarul ptr injuraturi ;-)
Mey tu Brunhildo-PDL, esti deja "coapta" sa fii plagiata (sic!), ai trecut deja in lung si-n lat prin toata gama de sudalme anti-USL ;-) ...

Las-o jos ca macane !

Numai un razboi mai poate schimba subiectul Ponta si plagiat ! Nici macar o posibila suspendare a lui Basescu nu va scoate din rahhat, dinpotriva va afunda tot mai mult. Cel mai bine mergeti pe burta. Mai aveti strategi in PSD? Platiti pe altii !

 

Tovarasul face bine si arata la virsta lui mai bine ca Zeus !!

Apropo doare rau opozitia?!?!?
Atunci urla !!!!

Ma bucur ca aveti un candidat la Presedecntie !

Spune-i din partea mea, "sanatate" si mai usor cu grasimile ! Tanti bucatar de la PSD stie despre ce vorbesc ! De fapt transmite-i ca lui Ceausescu ii este dor de el !

Free....Dutty

S-ar putea intelege ca intre tine si Victoras e ceva..mai cu grija cu exprimarea: Face bine si si arata bine! Ca un Zeus!
Daca va iubiti... :-)

Da' pan'la coada, care-s catindantzii pt Cotrocel?

Io propun sa bagatzi repede de niscai alejeri, ca pana va tot invartzitzi si va zgariatzi pe obrajori, ... sunt totzi cantindantzii la tzambal la Rahova si Romania va fi guvernata de-un fel de "Arian Brotherhood"

Anunti important

a disparut Adormescu, cine stie ceva de el sa anunta pe tovarasul Felix.(fara recompensa)

O fi si el la Neptun.. ;-) La Bruxelles s-a dus

Ponta, acu-l fileaza altu' pe Base, he-he! Ceee? n-ai vazut cum facE aia-n filme?
Nu stiu ce mai cauta politicienii pe Litoral, ca bai de namol facura in Parlament, tot anu'....

Buna ziua pupac de .....portocaliu!!

Se pare ca esti doar o clona a forumistului "adevar", care la acest topic posteaza sub nick-urile,reghineanul,barabula,homopoliticus ,android,si asta doar pina acum,ca altfel nu-mi explic cum de poatati toti de la aceiasi adresa de server.Mai rasfirati baieti,mai rasfirati!!Multi esti....baaaa!!

He-he,Pravda m-ar injura pe rupte,nu ca Android:-)

Dar ceva dreptate ai tu, cu "multi-kulti" asta la avataruri....
TrE' sa-mi bag si io da freo 20 de avataruri. Le fac pe toate de x5 si atunci ... v-atZ' dat dreaku draji ghzenozeni si konsomolishti :-))))))

@jarteaua

Esti o mare varza ! Nu-mi baga nick-ul in disputele voastre ! Eu am IP de Miami si nu cred ca fie altcineva cu IP de Miami. Te mai dai si destept, vezi tu Doamne matale stii IP-urile userilor !!! Manipulare de postac Iliescian !

@android

Uite eu, personal,te cred,daca imi raspunzi la doua intrebari:imi spui codul tau postal,si zona din Miami in care este consulatul roman.Eu pot sa-ti spun ca locuiesc pe Collins Avenue, in Bal Harbour,sa te aud pe tine,acum.Daca nu raspunzi esti doar un laudaros.

Minte scurta poale scurte

Nu s-a intamplat sa vad vreodata o luare de pozitie inteligenta la dna olguta.Scolita la academia Romania Mare si cu lectii de orala luate dela preseditele acesteia,logica doamnei este:daca nu putem fi mai inteligenti,hai sa fim mai guralivi.Romania are nevoie de oameni calmi si responsabili,nu de traseisti,muica!

 

Este si asta o metoda de a estompa

ra.hatul cu care te-ai murdarit: iei din el si azvarli in toate partile.

Saptamana viitoare cand se vor publica lista

jafurilor pediste prin care au devalizat bugetul de miliarde de euro corul de catei portocalii vor incepe sa schelelaie de frica.
latratul acestor catelusi prinsi cu rata in gura care cred zadarnic ca mai impresioneaza.Puterea de la guvern,din Parlament si de la cetateni impotriva seviciilor cotroceniste Ghici ghicitoarea mea cine castiga .
Finita la comedia portocalia !

Desteapta, Olguta asta!

Cica nu se poate vorbi de plagiat cand este copiata doar 30% din lucrare! Dar de ce se poate vorbi cucoana? De hotie pe fata? Nu va e rusine? In loc sa va asumati raspunderea si sa recunoasteti, incercand sa curatati ce a mai ramas din partid, sariti cu gura si va folositi de putere pentru a matrasi scandalul! Pur stil comunisto-stalinist. Mari nesimtiti!

@ Mey gajicilor mi$to, m.Omidutza & Silvia

Ia nu mai plagiatzi racnetele alora care le-au furat de la voi!
:-)))))
Deja-i nostim: o tabara "baga pe piatza un Concorde", vine cealalta mintenash "si-o pune de-un Koncordski", baga rusnacii-online-PSD o "torpila noua", ... vrea si USraelu' & Friends-PDL 3 bucatzi pe gratis si mobilizeaza toata trupa de agitatori ca la UTC :-))

Pana acu' scoru-i echilibrat, doar vreo ..13.000 la 13.000 :-))))) Sper ca organizatzi prelungiri si 11m ;-)... Mai multa tziganeala p'aici, decat la Finala Campionatului European de Fotbal ;-)

@ m.omiduta.ptr.miss prazolina cu iz de kko-lit..

Fa ..tzatzo..fa ...dar cind WC-tudorel te trimitea sub
biröul din dotare sa-i "cautzi" stiloul ,tu ce gaseai.?
"periutza" lui (se zice = multi dezvoltata) pe care o
"scanai" printre gigngi,crezind ca o sa dai doctoratul
in neprihaneala sufleteasca(traseista pe "centura" pöö-
litici..)sau cea trupeasca.?! daca nu ai o oglinda mai
mare tzi-o imprumutam noi sa vezi ce babatie alcoolica
ai ajuns..La dezalcoolizare-spitalul Balaceanca ai un
pat asigurat de fostul shef WC-tudorikka..al carui
stilou cu penitza de aur te ashteapta..sa-il-nmoi..!!?

Ce e, Olguta? Voi, PSD-istii v-ati lasat de furat ca sa nu

... ajungeti langa tatal vostru, Adrian Nastase? Pai, n-a spua tartorul batran, Ion Iliescu, sa fiti solidati cu Nastase? De ce nu-l urmati, acolo unde este? La puscarie cu voi, PSD-istilor! Vrem curatenie in parlament.

Lasa coana, c'au loc acolo berechet si ptr ai tai

Vedetzi sa nu fie prea multzi PSD-isti inauntru, altfel va trezitzi ca au MAJORITATE parlamentara si-n pushcarie :-)
[Facem pariu ca-n pushcarie nu-i cere nimeni de la USL lui Basescu sa demisioneze si sa plece acasa? ...]

mai otomane !

fac pariu ca provii din sud-estul slavo-turcit. ca, altfel, nu mi-as explica de ce dai vina pe altii pentru impotenta voastra istorico-genetica !

 

 

Daca sunteti siguri ca Laura Codruta Kovesi a plagiat cine va

... opreste pe voi Olguto, de nu actionati? Ce Dumnezeu, sunteti la putere sau si tu ai uitat acest lucru? Dovediti ca Doamna a plagiat, nu va faceti complicea dumneaei.

Daca nu actzioneaza ii scotzi ochii, daca

... face ceva valeleuuu!, ca-i actziune motivata politic.
Ca parca n-ai stii cum merge, jinga$a Vuvuzella! Si ei ca si voi si vitzavercea.

@Falcon, ia-tzi mai Paganele avatarul normal,

... nu te mai screme sa faci clabuci "stealth". Tzi-as spune de unde esti tu, dar nu vreau sa jignesc nobilele animale si nici marfa #1 de export a Argentinei ;-)
LeckmichamArschduRindvieh se spune pe la Siebenbürgen Transilvania, asta-i in Centru Romaniei si are locuitori din Nordul Germaniei: Saxoni.

mitica n-ar fi ce este

daca nu s-ar tig.ani... nemteste !

 

 

.

In ce o priveste pe Oliguta, am mai vorbit ... spre surprinderea mea, la alegeri arata foarte bine, lucru care brobabil a contribuit in oarecare masura la alegerea ei !

Intellijentza fara ghilimele inseamna ca-i afiliata la

Clubu' da Intellijentzi Amerloci.
Salutari fErbintz' lu' tov Base. Multzumim din inima ca nu ne-a vandut FMI-ului. Ne-a facut cadou, cum facu Ceaushu covorul persan din mosheea Constantza ;-) Astia dau bunatatzurile Tzarii, de parca ar fi ale lor.
S-o fi dat pe Ple$koitza lui, daca tot e spart la mana, dar o fi vazut Cicciolina aia ca Jeffrey are papucii ruptzi in talpa si de shoferi de basculanta si tractoristi s-a saturat gazela la bordura.
N-o fi riscat preshu-aquatic o palitura cu Vuittonu' peste bostan.

Mincinoaso!

Da' de ce nu ne arati tu unde a plagiat Kovesi 85% din lucrarea de doctorat?
Pana acum n-ati reusit sa scoateti decat vreo 4 propozitii din intreaga ei lucrare si, chiar si acelea au fost citate corect.
Dar pt tine asta inseamna 85%
Manipulatoare ieftina, asta esti conita.
Si vb.,, aia, nici frumusica, ca acum 20 de ani nu mai esti.
Te-ais stafidit asa ca nu mai miza pe treaba asta ca nu-ti mai tine!
Astia acre ajung acum la putere te considera de mult o babutza isterica!

 

@Andradda posteaza poza ta sa vedem cine este mai frumoasa

Olguta o femeie si jumatate:si frumosa si desteapta si voinicoasa.Cum a venit s-a dus la tribunal pentru Universitatea
Zadarnic mai latrati oamenii au inteles cine sunt pramatiile pediste
Finita la comedia portocalia !

Eh si tu acu' ;-) O fi imprumutat si dama numa freo 84%

Na acu' avetzi subiect ptr toata vara, BLAGIATUL :-)
Vreun ttembel s-o fi inspirat de la RFG sa inceapa cu puricau' doctoratelor si repede atzi luat moda noua, tot asa cum luaram nadragii trapeji si pleata hippy pe umeri.

Altfel spus, I-ATZI PLAGIAT pe nemtzi :-)) Hai, toata vuvuzelimea-si da mintenas demisia, OK?
Cei cu doftoratu-n mancat pizza Longhorn day in day out, nu trebuiesc controlatzi, doctoratul lor este pe bune, semnat de renumitul INSTITUT (in traducere Mossad)

@ android

Ai dreptate,unii trebuie sa aiba grija la grasimi altii fac amigdalita de la cuburile de gheata din paharul de whishey.dar apropo sa ii spui ca si tovarasei Elena ii este foarte dor de el mai ales ca a uitat sa ii multumeasca ca la scos din belea dupa traznaia facuta la Rouen !!!!

 

bre , ce e cu voi , aveti sablon pe subiecte ?

cam slabut.

"Fie sa renasca numai cel ce har
Are de-a renaste, curatit prin jar,
Din cenusa-i proprie si din propriu-i scrum,
Astazi ca si maine, pururi sï acum!"

Versuri de la: http://www.versuri.ro/

E usor a scrie versuri

Cind nimic nu ai a spune!!!!!!

@Dutty

Ba cam are multe. Da' trebe sa=l asculti!

@Ghilo bijutza mÉ sublima!

"Tu nu m-ai tra-la-la pi miiii-nie
Si nici n-ai vrut saaa ... tra-la-laaaaa!

Dar cand ne voooom... tra-la-la-biiiine
Vom fi batrani siiii.... tra-la-laaaaa!
(ancor (sic!) iun foa)"

Na!, in sfarshit ceva chiulturÉl pe pagina asta!
Ma simtzasc om recent! ;-).....

@DUTTY

- "ca la scos din belea"
- ???

Mai citeste si tu,mai informeazate

Si poate ai sa reusesti ca scrii si tu mai mult de o propozitie!!!!

Singura persoana in stare sa-i scape pe romani de Basescu este Ponta

Sa-l sprijinim pe acesta ca sa isi poata duce misiunea
la bun sfarsit.
Dupa aceea ne vom ocupa si de restul hotilor, cei care au devalizat ministerele in timpul guvernarii portocalii.
In acest sens, Elena Udrea este cap de lista.
In asta consta frica pedelistilor, in auditul
pe care Ponta l-a comandat la TOATE MINISTERELE.
Rezultatele acestui control ne vor revela adevarata
dimensiune a furaciunii pedeliste.
Arestarea intempestiva si injusta a lui Adrian Nastase,
asa-zisul plagiat al lui Ponta, simple fumigene aruncate pe piata cu ajutorul "justitiei" basesco-macoveiene,cu ajutorul acelor slugi in roba, infiltrate din timp in structura "reformata" a magistratilor din Romania.
Tine-te tare Ponta, romanii vos sa-i scapi de Basescu.
Succes!

 

asa nea ioane sprijiniti pontacul

pentru ca nimeni altul decat el nu poate trage USL in jos asa cum trage el,

Victor Ponta, speranta romanilor si cosmarul PDL.

Omul care ne va scapa de Basescu!!!

Ponta omu'-orchestra :-)

Ce dreakku bre, vi s-au gatat tovarasheii la PSD?
Daca-l calca basculanta pe Ponta, ca pe Dupcek in Praga, ce va facetzi?

Ponta "al 5-lea element" :-) Macar tanti Mila Jovovic era faina. Mai faina decat Ple$koitza !

cred ca ar trebui sa li se interzica prostilor

sa-și dea cu părerea pe acest subiect.

 

Primul pe lista, barabulaaaaaa.....

.

de exemplu olgutza

care rimează cu....
și moșii angajați politic cu infractorii.

Traianeeeee... nepotul lui Ben Laden e cu noi.

I-am telefonat io, il cunosteam din studentie...
O rupea bine pe romaneste si..platea cash...

 

Bine-ar fi! Am scapa de tine

Hai ciu$ Strul, vezi ca-i Sabatu', mergi de-tzi da cu capu' da paretzi la Ieru$alaim

ah!

cum de te-am uitat pe tine pui de yeni çer?

@Mos Ion Roata

- vezi ca e pe cale sa devina , cosmaru' romanilor !

O.V.

dna seamna cu Ana Pauker.Vasile Blaga o fi tatal pt.ca are o varsta dar nu a hotilor.Hotii sunt in alta parte vezi A.N. fost premier (unde e?) si plagiatorul Ponta pt.ca tot furt se cheama ce a facut el si nu ne mai aduce aminte de psd pt.ca din '90 in coace ne am cam saturat.

 

.

astia nu se lasa pina la ultima picatura, vezi hotul dovedit Nastase si acum se tine nevinovat ,nu au rusine de aceea trebuie sa dispara ciuma rosii.

@Reghineanul

De acord cu tine. USL trebuie sa dispara, Ponta trebuie sa demisioneze iar PNL trebuie sa-si gaseasca un alt Presedinte.

@reghineanule, astia-s O RASA APARTE, indiferent

... de culoarea politica sau aliantze de moment.

Voi de la USL nu aveti nicio valoare

Doar minciuna si calomnie. USL este partidul Zero.

 

Humunculuspuliticus, USL nu este un partid ci o alianta.

Asadar, ZERO esti matale. Barat!

Olguta!!!!

mi-am cumparat un birou...nu dai matale fuguta!!!!

 

Vine Ple$koitza, cand te faci preshedinte :-)))))

Vezi, birou' sa fie Oval. Rochitza albastra, vazui ca are vestala-PDL in garderoba ;-)

@OTTOman

- bre , chiar esti fan olguta ?


Prima   1   2   Ultima
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor