Olguta Vasilescu vrea sa-si dea denuntatorul in judecata si sa ceara o expertiza psihiatrica (Video)

Marti, 16 August 2016, ora 10:41
3698 citiri
Olguta Vasilescu vrea sa-si dea denuntatorul in judecata si sa ceara o expertiza psihiatrica (Video)
Foto: Arhiva Digi 24 TV

Primarul Craiovei, Olguta Vasilescu, a declarat marti ca denuntatorul din dosarul sau este "transformat intr-un hartuitor" si ca vrea sa il dea in judecata, iar in instanta sa ceara ca acesta sa fie supus unei expertize psihiatrice.

Olguta Vasilescu a venit la Curtea de Apel Bucuresti pentru judecarea contestatiei formulate de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie dupa ce, in 9 august, Tribunalul Capitalei le-a respins cererea de punere sub control judiciar a primarului Craiovei, in dosarul in care este acuzat de luare de mita, spalare de bani si folosirea autoritatii sau influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite.

Primarul Craiovei a declarat, la intrarea in sediul Curtii de Apel Bucuresti, ca nu se teme de decizia instantei si crede ca va castiga.

Olguta Vasilescu a mai spus ca, in opinia sa, denuntatorul din dosarul sau "este transformat intr-un hartuitor", pentru ca scrie in continuare "tot felul de prostii si de mizerii" despre ea, precizand ca vrea sa il dea in judecata pentru calomnie si sa ceara unei instante ca acesta sa fie supus unei expertize psihiatrice.

"Nu ma simt amenintata, ca mie nu mi-e frica de nimic, dar nu este in regula", a adaugat Olguta Vasilescu.

La Tribunalul Bucuresti, procurorul DNA a cerut, in 9 august, sa ii interzica primarului Craiovei sa participe la emisiuni de radio si de televiziune si sa se apropie de martori sau de denuntatori.

Primarul Craiovei a sustinut atunci ca o eventuala punere a ei sub control judiciar ar paraliza activitatea institutiei pe care o conduce.

In aceeasi zi in care s-a judecat cererea DNA de punere sub control judiciar a Olgutei Vasilescu, denuntatorul acesteia, Petre Becheru, a fost audiat la DNA, el declarand atunci ca "doamna Olguta" si-a transformat institutiile subordonate in structuri de tip mafiot, cu care face presiuni asupra martorilor.

Procurorii au sustinut ca au formulat cererea de punere sub control judiciar a primarului Craiovei pentru ca, dupa trimiterea in judecata, Olguta Vasilescu a incercat sa il discrediteze pe martorul denuntator si a postat pe pagina ei de Facebook acte din dosarul de urmarire penala, apoi i-a invitat pe simpatizantii sai sa faca aprecieri asupra probelor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Olguta expertiza psihiatrica denuntator DNA, #Olguta da judecata denuntator , #primar Craiova