Olguta Vasilescu nu-l vrea pe Basescu cetatean de onoare al Craiovei

Duminica, 11 Septembrie 2011, ora 20:11
2267 citiri
Olguta Vasilescu nu-l vrea pe Basescu cetatean de onoare al Craiovei
Foto: Arhiva

Senatorul PSD Lia Olguta Vasilescu a declarat, duminica, la Craiova, ca USL, prin organizatiile din Craiova ale PSD, PNL si PC, demareaza o actiune de strangere de semnaturi prin care le va cere craiovenilor sa spuna daca sunt de acord cu acordarea titlului de cetatean de onoare al Craiovei presedintelui Traian Basescu, asa cum propune primarul Antonie Solomon.

Vasilescu a mai spus ca USL a luat aceasta decizie, pentru ca "nu isi aminteste ca Traian Basescu sa fi facut ceva pentru Craiova in cei sapte ani de mandat".

"Am luat act de propunerea domnului primar al Craiovei, Antonie Solomon, de a acorda titlu de cetatean de onoare domnului Traian Basescu. Noi suntem totalmente impotriva acestui demers si, mai mult decat atat, vom demara o actiune de strangere de semnaturi prin care le cerem craiovenilor sa raspunda la urmatoarea intrebare: sunteti de acord cu propunerea primarului Antonie Solomon de a acorda titlul de cetatean de onoare al Craiovei lui Traian Basescu? Facem acest lucru, pentru ca noi nu ne amintim ca Traian Basescu sa fi facut ceva pentru Craiova in cei sapte ani de mandat", a spus senatorul PSD.

Lia Olguta Vasilescu a precizat ca este total neadevarat ca presedintele Traian Basescu "a adus Ford in Craiova".

"S-a vorbit de faptul ca ar fi adus fabrica Ford in Craiova, ceea ce este total neadevarat, pentru ca Ford a cumparat fabrica de la Daewoo. Ceea ce am fi putut noi sa facem pentru Ford ar fi trebuit sa fie o autostrada sau un drum expres, astfel incat sa isi poata scoate productia din fabrica, dar din pacate pe aceasta guvernare nu s-a intamplat acest lucru si nici nu exista in vreun plan de investitii acest proiect", a mai afirmat senatorul PSD.

Senatorul PSD Lia Olguta Vasilescu a mai declarat, duminica, la Craiova, ca prin vizita in SUA pe care o va efectua saptamana viitoare, presedintele Traian Basescu "isi pune in practica visul de a merge la licuriciul cel mare".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Lia Olguta Vasilescu PSD, #scandal Traian Basescu, #Basescu cetatean onoare Craiova , #stiri Lia Olguta Vasilescu