Deputatul Liana Dumitrescu a murit la 38 de ani

Joi, 27 Ianuarie 2011, ora 09:50
15419 citiri
Deputatul Liana Dumitrescu a murit la 38 de ani
Foto: Antena 3

Deputatul Liana Dumitrescu a murit joi dimineata, la spitalul Elias, unde era internata de o saptamana din cauza unei boli cerebrale rare.

Potrivit Antena 3, Liana Dumitrescu a murit in jurul orelor 09:30.

"A fost resucitata 46 de minute, dar nu s-a mai putut face nimic, a facut stop cardiac. Dosarul medical va ajunge la Parchet pentru ca este considerat caz medico legal. Familia a fost nemultumita de ingrijirea primita. Au dorit s-o mute la un spital din Viena, dar starea de sanatate a doamnei Dumitrescu se inrautatise, fapt care nu a permis aceasta mutare", a declarat managerul unitatii, Doina Dinulescu, pentru Adevarul.

Corpul va fi depus la Palatul Parlamentului.

Medicul care a ingrijit-o a declarat ca, in toata carierea lui, de patru decenii, patru sau cinci cazuri au fost atat de grave cum a fost cel al deputatului.

Pentru tratarea ei, cei de la Elias au colaborat cu echipe de specialisti din Austria, ca tratamentul sa fie cel mai potrivit, insa nu au reusit sa ii salveze viata.

Starea deputatului era miercuri foarte grava, iar medicii declarau ca fac tot ce se poate pentru a o salva.

"Liana Dumitrescu a fost internata la noi cu o boala acuta vasculara care a avut o evolutie rapida in cateva ore de la debut, de la momentul internarii. Din aceasta cauza transferul doamnei in alte centre a fost imposibil. Tot ce s-a facut pentru tratarea ei este conform recomandarilor de ghiduri internationale", declara miercuri conducerea spitalului.

Liana Dumitrescu s-a prezentat, pe 18 ianuarie, la Spitalul "Elias", acuzand dureri puternice de cap. Starea femeii s-a agravat in orele urmatoare.

Liana Dumitrescu este din 2008 deputat de Neamt, din partea Asociatiei Macedonenilor din Romania. Dumitrescu a fost deputat si in legislatura 2004 - 2008.

Nascuta la Craiova, Liana Dumitrescu a implinit pe 20 ianuarie 38 de ani. Necasatorita, Dumitrescu este licentiata in Drept, la Universitatea Bucuresti, si este vicepresedinte al Asociatiei Macedonenilor din Romania.

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a transmis joi un mesaj de condoleante.

Seful statului a transmis sincere condoleante familiei sale pentru pierderea suferita si isi exprima, in acelasi timp, solidaritatea in acest moment trist.

Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
Ciolacu susține că ”are un plan” ca România să intre în Schengen și terestru: ”Trebuie însă ca interesul naţional să primeze în faţa orgoliilor politice”
Ciolacu susține că ”are un plan” ca România să intre în Schengen și terestru: ”Trebuie însă ca interesul naţional să primeze în faţa orgoliilor politice”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Timişoara, că dă asigurări că că avem un plan pentru ca, până la sfârşitul anului, să avem o...
#Liana Dumitrescu moarta, #deputat Liana Dumitrescu mort , #stiri Liana Dumitrescu