Deputatul Liana Dumitrescu, in continuare in stare grava la Spitalul Elias

Miercuri, 26 Ianuarie 2011, ora 14:55
1652 citiri
Deputatul Liana Dumitrescu, in continuare in stare grava la Spitalul Elias
Foto: Antena 3

Starea deputatului Liana Dumitrescu este in continuare foarte grava, iar medicii fac tot ce se poate pentru a o salva, a declarat miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, conducerea spitalului Elias.

"Liana Dumitrescu a fost internata la noi cu o boala acuta vasculara care a avut o evolutie rapida in cateva ore de la debut, de la momentul internarii. Din aceasta cauza transferul doamnei in alte centre a fost imposibil. Tot ce s-a facut pentru tratarea ei este conform recomandarilor de ghiduri internationale", a declarat conducerea spitalului.

Medicii au mai precizat ca stabilirea naturii bolii s-a facut in urma mai multor investigatii realizate in afara spitalului, in centre acreditate din tara si din strainatate.

"Mai multe detalii nu putem sa dam deoarece trebuie sa respectam dreptul de confidentialitate al pacientului. Am facut aceste precizari din cauza ca in presa au aparut acuzatii extrem de grave la adresa personalului medical, cum ca nu am fost interesati de acest caz. Suntem extrem de preocupati de ce se intampla cu ea si facem tot ce se poate ca sa o salvam. Insa, evolutia bolii extrem de grava. Dosarul medical a fost pus la dispozitie dupa 24 de ore pentru a trebuit fi completat, deoarece are peste 150 de pagini", au mai precizat medicii.

Liana Dumitrescu s-a prezentat, saptamana trecuta, la Spitalul "Elias", acuzand dureri puternice de cap. Starea femeii s-a agravat in orele urmatoare.

Deputatul Liana Dumitrescu, in stare grava la spital

Ea este, din 2008, deputat de Neamt, din partea Asociatiei Macedonenilor din Romania. Dumitrescu a fost deputat si in legislatura 2004 - 2008.

Nascuta la Craiova, Liana Dumitrescu a implinit pe 20 ianuarie 38 de ani. Necasatorita, Dumitrescu este licentiata in Drept, la Universitatea Bucuresti si este vicepresedinte al Asociatiei Macedonenilor din Romania.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Liana Dumitrescu stare grava, #internata spitalul Elias , #stiri Liana Dumitrescu