Cum se ”distrează” tinerii PNL la ”Școala de vară” pe seama colegilor de coaliție. ”PSD, PSD, m...PSD”. Imaginile au ajuns pe rețelele de socializare VIDEO

Duminica, 11 Septembrie 2022, ora 19:08
6823 citiri
Cum se ”distrează” tinerii PNL la ”Școala de vară” pe seama colegilor de coaliție. ”PSD, PSD, m...PSD”. Imaginile au ajuns pe rețelele de socializare VIDEO
Soala de vara a tinerilor liberali FOTO: captură Youtube/ Cosmina Fernoaga

Juniorii PNL au învățat despre ”libertatea de exprimare”, în acest weekend, în stațiunea Venus de pe litoral unde au avut școala de vară.

Atitudinea la chefurile organizate în cinstea lor arată care este nivelul „juniorilor” liberali, cu pretendenți la înalte funcții politice și administrative, scrie g4media.

În pragul unei reale crize economice, cu un război la graniță și zeci de neînțelegeri în coaliția de guvernare, tineretul liberal a chefuit fără nicio grijă, cu mese încărcate de alcool, concerte în aer liber și multe voie bună. Tinerii din PNL adunați din toată țara au cântat și au dansat, iar colegilor de la guvernare le-au strigat din toată puterea: „m... PSD, m... PSD. Se știe… m... PSD” (video jos/credit Youtube Cosmina Fernoagă).

A doua zi după petrecerea de pomină în care tinerii liberalii s-au exprimat la adresa PSD, premierul Nicolae Ciucă a venit și el l-a „școala de vară” să le țină un discurs despre cât de minunați sunt „tinerii”, cum trebuie ei să fie mândri că sunt liberali, pentru că „reprezintă viitorul”.

#liberali, #scoala de vara TNL, #jigniri colegi coalitie, #PSD, #PNL , #stiri PNL