In cate moduri poti purta un piercing pe fata (Galerie foto)

Sambata, 17 August 2013, ora 11:10
11251 citiri
In cate moduri poti purta un piercing pe fata (Galerie foto)
Foto: Buzzle

In ultimii ani, tot mai mult tineri aleg sa poarte accesorii care mai de mare mai ciudate, iar unele dintre ele sunt amplasate chiar pe fata. Piercingurile, caci despre ele este vorba, au prins foarte bine si in Romania, iar cei ce le poarta sunt foarte inventivi cand vine vorba despre locul in care se afla acestea.

Buzzle a realizat o galerie cu aproape toate felurile in care poate fi purtat un piercing pe fata.

Piercingul in spranceana reprezinta o varianta care castiga din ce in ce mai multa popularitate, mai ales in randul adolescentilor. Cel care opteaza pentru acesta trebuie sa stie ca este destul de dureros si dureaza circa sase-opt saptamani ca sa se vindece. Poti sa faci un piercing orizontal, vertical sau sub ochi, precum in imaginea de mai jos.

O alta zona care este tina acestor tipuri de cercei este nasul. In Asia si Orientul Mijlociu acesta este considerat o traditie. Timpul de vindecare pentru acest tip de piercing este intre trei si sase luni, insa multi spun ca merita asteptarea.

Urmeaza buzele. Acestea necesita o atentie ceva mai mare si dureaza intre doua si patru luni ca sa cicatrizeze zona. Si aceasta zona starneste imaginatia amatorilor de astfel de accesorii, iar rezultatele sunt care mai de care interesante.

Piercingul - frumusete, ingrijire si pericole -Sfatul specialistului Ziare.com

Mai exista un tip de piercing numit "snake bites" si imita o muscatura de sarpe sau de alta insecta. Daca variantele de mai sus au devenit o obisnuita pentru cei care le privesc, aceasta reprezinta ceva nou si interesant.

Piercingul in barbie este ceva mai dificil de realizat, insa este de efect. Timpul de vindecare difera de la persoana la persoana. O alta varianta sunt cele realizate in obraji si care imita gropile. Cantareata Ruby a optat pentru acest plus de imagine.

Mare cautare au si piercingurile pe ureche si cele pe limba.

Sfaturi pentru cei interesati:

Daca vrei sa iti accesorizezi imaginea cu un piercing, nu uita ca acesta trebuie sa fie realizat doar de o persoana cu experienta. Daca dupa ce ai facut pasul, organismul respinge metalul, nu amana, ci mergi sa rezolvi problema cat mai repede.

Piercingurile trebuie sa fie curatate regulat cu un sapun antibacterian si evita sa atingi zona pana cand nu este vindecata complet. Nu modifica bijuteria imediat dupa vindecare, mai pastreaza timp de doua saptamani.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#piercing fata, #piercing sprancene, #piercing sfaturi , #accesorii