Sfaturi de machiaj si moda pentru adolescente

Luni, 09 August 2010, ora 18:51
11210 citiri
Sfaturi de machiaj si moda pentru adolescente
Foto: api.ning

In momentul in care fetele ating pragul adolescentei incep sa fie mult mai atente la felul in care arata si sfaturile de machiaj devin extrem de importante pentru ele. Daca te afli la varsta aceasta, citeste in continuare cateva sfaturi utile pentru a avea o imagine placuta.

Daca ai fost o copila ce a adoptat mai mult stilul baietesc, nu ar strica, la varsta adolescentei, sa incepi sa te comporti mai multa ca o fata. Daca inainte adorai sa porti pantaloni scurti si tricouri, acum te-ai putea indrepta catre rochite sau fustite.

In acelasi timp, trebuie sa ai grija la schimbari. Daca nu te simti confortabil in noua postura, mai bine abandoneaza acest drum, pentru a nu risca sa ai o imagine penibila.

Este foarte greu sa gasesti sfaturi de machiaj si de ingrijire bune, pentru ca acestea trebuie sa fie personalizate, intrucat fiecare persoana are stilul sau.

Cu toate acestea, cateva mici trucuri ajuta pe oricine, aminteste Buzzle. Mai mult, sfaturile urmatoare pot fi luate in calcul si de femei mai in varsta, nu numai de adolescente.

Intotdeauna opteaza pentru un machiaj care iti ofera un look natural. Astfel, iti vei pastra inocenta si, in acelasi timp, prospetimea. Daca iti doresti sa experimentezi ceva nou, te poti "juca" cu machiajul ochilor, apeland la umbre si diferite culori.

In cazul in care iti plac nuantele cu sclipici, ar fi bine sa folosesti acest tip de machiaj pe seara sau la ocazii speciale. O persoana care foloseste in timpul zilei sclipici risca sa isi formeze o imagine nu tocmai naturala.

Ca adolescenta, trebuie sa folosesti mai degraba luciu de buze, nu ruj, pentru ca cel din urma te face sa pari mai in varsta.

Unul dintre cele mai importante sfaturi este sa iti mentii pielea curata si hidratata tot timpul, asa ca indeparteaza orice urma de machiaj inainte de a merge la culcare.

Stii care este cel mai simplu mod de a iti schimba imediat lookul? Printr-o noua coafura.

Pentru acest lucru trebuie sa mergi la un specialist, care te poate ajuta sa alegi un stil care ti se potriveste, mai exact sa se potrivesca formei fetei si sa fie si la moda.

Coafurile cu breton sunt din ce in ce mai intalnite in randul fetelor, insa daca ai parul cret, ar trebui sa eviti acest look. Pentru a-ti imbunati aspectul, foloseste cu incredere accesoriile pentru par.

Modelele de unghii sunt o modalitate buna de a atrage atentia asupra mainilor tale. Poti opta pentru buline, linii, desene sau pietricele sclipitoare.

Sfaturi in moda pentru adolescente

Inainte de a iesi din casa, foloseste intotdeauna o crema hidratanta si un produs de protectie solara.

Atunci cand iti alegi hainele, nu te imbraca din cap pana in picioare in aceeasi nuanta. Astfel risti sa te alegi cu o imagine nu tocmai placuta.

Nu uita: o foarte importanta parte a tinutei tale este reprezentata de accesorii. Acestea sunt cheia unei tinute. Cerceii, colierele sau bratarile nu trebuie sa iti lipseasca, insa ai grija sa nu exagerezi cu ele. Supraaccesorizarea poate distruge o tinuta.

Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, renunţă la funcţie după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Constanţa. El precizează că...
#sfaturi machiaj adolescente, #sfaturi pentru adolescenti , #adolescenti