Daily Mail, despre un caz socant petrecut in Romania: "Nu mi-a venit sa cred ce am vazut"

Luni, 26 Ianuarie 2015, ora 15:59
7662 citiri
Daily Mail, despre un caz socant petrecut in Romania: "Nu mi-a venit sa cred ce am vazut"
Foto: Daily Mail

Un caz socant petrecut in Romania este relatat pe larg de publicatia britanica Daily Mail.

Intr-un articol ilustrat cu o serie de fotografii cutremuratoare, Daily Mail prezinta modul in care au fost tratati mai multi caini la adapostul public din Baia Mare.

Povestea incredibila a unui cal de razboi: cum a salvat mii de soldati in Primul Razboi Mondial (Galerie foto)

"Caini infometati dintr-un adapost din Romania au fost fortati sa se manance intre ei pentru a supravietui", scriu jurnalistii britanici.

Acestia mentioneaza ca animalele au fost salvate de Nicolae Vasile, un voluntar dintr-un grup ce militeaza pentru protectia animalelor, ingrozit dupa ce un caine a fost gasit mort, probabil mancat de celelalte patrupede infometate.

Drama teribila care a facut inconjurul lumii: "Niciun animal nu trebuie tratat astfel" (Galerie foto)

Nicolae Vasile a mutat astfel animalele pastrate in conditii deplorabile catre un ONG din Baia Mare, iar apoi a publicat cazul pe o retea de socializare pentru ca patrupedele sa poata fi adoptate.

"Nu mi-a venit sa cred ce am vazut. Stiam ca aici sunt conditii proaste, motiv pentru care venisem sa iau cativa caini, dar cu ce m-am confruntat a fost ceva ca in iad. Angajatii au admis ca acel caine a fost ucis de ceilalti caini flamanzi", a povestit Nicolae Vasile.

Lectia incredibila data de un american pe propriul copil: Sunteti spalati pe creier daca ma criticati! (Video)

Daily Mail prezinta si o declaratie a primarului din Baia Mare, Catalin Chereches, care a afirmat ca va inchide adapostul public.

Totusi, imaginile publicate pe retelele de socializare au starnit furia si indignarea iubitorilor de animale, care solicita o ancheta in acest caz.

Scandalul de la adapostul de caini din Baia Mare a inceput pe 19 ianuarie, cand fotografiile realizate de Nicolae Vasile au fost publicate pe o retea de socializare.

La o zi distanta, primarul Catalin Chereches s-a declarat nemultumit de activitatea adapostului, care a fost preluat ulterior de Politia Locala.

Totodata, autoritatile din Baia Mare sustin ca vor muta adapostul intr-o alta zona a orasului.

Imagini de senzatie: Reactia incredibila a unui bebelus in fata unui leu (Video)

C.S.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#caini adapost Baia Mare, #caini chinuiti adapost, #adapost inchis Baia Mare , #animale