Tara unde leii dorm pe strada, in vreme de pandemie (Foto)

Vineri, 17 Aprilie 2020, ora 10:14
14645 citiri
Tara unde leii dorm pe strada, in vreme de pandemie (Foto)

Mai devreme sau mai tarziu, animalele aveau sa observe ca oamenii au "disparut" din cauza pandemiei, iar leii din Parcul National Kruger din Africa de Sud nu au facut exceptie.

Unul din padurarii care ingrijesc parcul, Richard Sowry, patrula miercuri cand a surprins mai multi lei dormind pe un drum care, in mod normal, ar fi fost ocupat de turisti.

Kruger, ca si alte parcuri de animale salbatice, a fost inchis inca din 25 martie, ca parte a masurilor luate pentru a limita raspandirea coronavirusului, scrie BBC.

Sowry a spus ca in mod normal leii puteau fi vazuti pe aceste drumuri doar noaptea, cand programul parcului era inchis.

In timp ce conducea in apropiere de Orpen Rest Camp miercuri dupa-amiaza, barbatul a vazut leii pe drumul din fata si s-a apropiat la doar cativa metri de ei.

Padurarul si-a scos telefonul mobil si a inceput sa faca poze, iar leii nu pareau deranjati, caci majoritatea dormeau bustean.

"Leii sunt obisnuiti cu oamenii in masini", a precizat el. "Toate animalele se tem de oamenii care merg pe jos, asa ca daca nu eram in masina nu as fi putut sa ma apropii atat de mult", a mai explicat el.

"Kruger este un loc foarte salbatic. A fost salbatic si este inca salbatic", a punctat barbatul, care a postat fotografiile in mediul online, astfel incat sa se bucure si oamenii care nu pot vizita parcul acum, din cauza pandemiei COVID-19.

Sursa: Twitter/ @SANParksKNP

Vezi si:

A.D.

Citeste si:
Fostul pre╚Öedinte al PNL Valeriu Stoica despre cum poate câ╚Ötiga timp pentru negocieri Nicolae Ciuc─â:„S─â-╚Öi depun─â mandatul ╚Öi s─â spun─â «n-am reu╚Öit s─â fac majoritatea»”
Fostul pre╚Öedinte al PNL Valeriu Stoica despre cum poate c├ó╚Ötiga timp pentru negocieri Nicolae Ciuc─â:ÔÇ×S─â-╚Öi depun─â mandatul ╚Öi s─â spun─â ┬źn-am reu╚Öit s─â fac majoritatea┬╗ÔÇŁ
Premierul desemnat Nicolae Ciuc─â mai are timp p├ón─â vineri s─â negocieze formarea unei majorit─â╚Ťi. Fostul pre╚Öedinte al PNL, Valeriu Stoica, a spus c─â Nicolae Ciuc─â poate cump─âra timp...
Cum s-au schimbat declara╚Ťiile oficialilor în func╚Ťie de cum a b─âtut valul 4 al pandemiei. De la ”am oprit pandemia”, la ”vorbim de o catastrof─â”
Cum s-au schimbat declara╚Ťiile oficialilor ├«n func╚Ťie de cum a b─âtut valul 4 al pandemiei. De la ÔÇŁam oprit pandemiaÔÇŁ, la ÔÇŁvorbim de o catastrof─âÔÇŁ
Valul patru al pandemiei de coronavirus a lovit puternic Rom├ónia, iar politicienii au fost surprin╚Öi ╚Öi lua╚Ťi pe nepreg─âtite. Au trecut ├«n decurs de numai c├óteva luni de la afirma╚Ťii precum...
Sursa: Ziare.com