Iti iubesti animalul de companie? Mergi cu el la NordVet

Advertorial
Vineri, 22 Noiembrie 2019, ora 12:03
8165 citiri
Iti iubesti animalul de companie? Mergi cu el la NordVet

Orice persoana care detine cel putin un animal de companie stie ca bunastarea acestuia nu se rezuma doar la a-i oferi un adapost, hrana si apa, ci presupune multe alte responsabilitati pentru a-l ajuta sa se dezvolte sanatos.

La fel ca si oamenii, si animalele de companie au nevoie de ingrijiri de specialitate, trebuie verificati periodic de un specialist in domeniul medicinii veterinare ori de cate ori situatia impune acest lucru, au nevoie de vaccinuri periodice, iar lista pentru care vizita la un cabinet medical veterinar este absolut necesara poate continua.

In acest sens, alegerea unei clinici veterinare potrivite animalului de companie este imperios necesara si un pas foarte important in primele luni de viata ale micului prieten blanos.

In procesul adoptarii acestei decizii, cu cat de important este ca nevoile animalutului de companie sa fie satisfacute, cu atat de importanta este si nevoia de siguranta a detinatorului, vorbind aici de acea siguranta ca acesta va fi controlat, diagnosticat si tratat cat mai corect cu putinta si siguranta ca, in acest fel, il va pastra cat mai mult timp sanatos alaturi de familie.

Acesta este motivul pentru care clinica veterinara NordVet din Suceava se diferentiaza semnificativ de alti furnizori de servicii medicale veterinare si vine in sprijinul detinatorilor de animalute cu o gama foarte variata de servicii dedicate acestora si cu o dragoste imensa fata de orice animal de companie.

Pentru toti iubitorii de animale, clinica veterinara NordVet vine in intampinarea lor cu cele mai noi tehnologii din domeniul medicinii veterinare.

Clinica detine cele mai bine dotate sectii, precum radiografie veterinara, foarte importanta, de altfel, pentru o diagnosticare corecta si rapida, ecografie, dermatologie, stomatologie, oftalmologie, toate acestea fiind dotate cu echipamente de ultima generatie, foarte utile in practicarea medicinii veterinare moderne.

In afara de acestea, clinica dispune de trei sali de consultatie si tratamente, o sala de chirurgie, o sala de spitalizare si un laborator in care se pot face toate analizele necesare.

Si cum micul prieten patruped are nevoie si de putin rasfat, NordVet pune la dispozitie un salon de cosmetica si coafor pentru caini si pisici, sesiune in care acesta va fi la curent cu ultimele tendinte in ceea ce priveste regulile modei animale.

Despre toate acestea, precum si despre alte dotari si servicii, puteti afla mai multe accesand site-ul lor de prezentare http://www.nordvet.ro sau vizitand clinica.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#clinica veterinara nordvet, #veterinar Suceava , #animale