Trucuri pentru intalniri invatate de la animale

Joi, 19 Mai 2011, ora 14:57
3225 citiri
Trucuri pentru intalniri invatate de la animale
Foto: Care 2

Animalele ne pot invata mult mai multe decat credem. Chiar si cum sa ne comportam la o intalnire. Pinguinii, ursii koala si pasarelele te pot ajuta atunci cand nu mai ai inspiratie sau cand nu te descurci la o intalnire.

"Amesteca-te" ca un pinguin. Daca esti nou pe scena intalnirilor sau daca ai stat un timp deoparte, amesteca-te printre alte persoane singure. Acesta este un element cheie pentru a gasi pe cineva. Pinguinii asa fac si chiar functioneaza.

Fii prezentabil ca un paun. Nimic nu atrage o femeie mai bine decat un barbat bine imbracat. Ai observat cat de mandru merge un paun printre femelele speciei? Asa ca ia exemplu de la pauni si imbraca-te in asa fel incat sa impresionezi, te sfatuieste Care2.

Iti place sau nu, imediat ce partenera de intalnire paseste in casa ta, cauta indicii despre tine. Daca nu este multumita de ceea ce vede, fii sigur ca merge mai departe. Exista o vietuitoare, pasarea frunzara, care cunoaste importanta pastrarii casei curate si frumoase, pregatita oricand pentru vizita doamnelor.

Pasarea frunzara este cunoscuta pentru faptul ca isi impodobeste cuibul cu fel si fel de lucruri colorate. Doar sa ai grija! Daca pentru aceasta pasare un ambalaj de la ciocolata reprezinta un obiect de decor, tie iti va ruina intalnirea.

Femeilor le plac barbatii care stiu sa danseze. Chiar si dragonii o pot face. Mai exact, dragonii de mare, numiti "Weedy Sea Dragons". In timp ce fac curte femelelor, masculii incep sa danseze. Poti incerca si tu.

La fel de important este si cantatul. Orice femeie se topeste la auzul unei serenade. Chiar si ursuletii koala, cunoscuti ca fiind unele dintre cele mai lenese animale de pe planeta, consuma calorii cantand "doamnelor".

Se spune ca drumul catre inima unui barbat trece prin stomac, dar asta se poate aplica si in cazul reprezentantelor sexului frumos. Anumite pasari, printre care si macaleandrul, incearca sa isi impresioneze femelele pregatind o cina delicioasa, bineinteles pentru ei, avand in vedere ca pe "masa" se regasesc larve si gandacei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#trucuri intalnire, #sfaturi intalnire , #animale