Vino la PetExpo, experiente unice pentru iubitorii de animale

Vineri, 18 Martie 2016, ora 11:46
1691 citiri
Vino la PetExpo, experiente unice pentru iubitorii de animale
foto: petexpo.ro

Vizitatorii sunt asteptati la cea de-a opta editie a PetExpo, evenimentul anului in Romania dedicat animalelor de companie. Targul se va desfasura in perioada 6 - 8 mai, la Romexpo, in pavilionul C6.

PetExpo este un eveniment dedicat posesorilor de animale de companie, astfel ca orice vizitator va avea parte de o experienta completa pentru el si prietenul sau necuvantator.

Elementele de interes la PetExpo 2016:

  • Pe durata sa, PetExpo este practic cel mai mare petshop din Romania;
  • Arena PetExpo gazduieste cel mai amplu program de demonstratii, jocuri si concursuri pentru animale;
  • Lansarea concursului national de creatie in acvaristica, Aquatic Design Contest, cel mai important eveniment al anului 2016 in acvaristica romaneasca. Zeci de specialisti in acvaristica isi vor expune creatiile in cadrul concursului. Expozitia se va desfasura pe un spatiu de 150 de mp in cadrul PetExpo.

Pe o suprafata de 3.000 de mp, firme din domeniu isi vor prezenta ofertele, vor oferi consultanta de specialitate si vor lansa, in excusivitate, produse si servicii dedicate animalelor.

Organizatorii au pregatit o arena pentru evenimente, unde vizitatorii se vor putea inscrie la concursuri cu animalele de companie, vor asista la evenimente dedicate familiilor cu copii, dar si iubitorilor de animale.

Pe parcursul celor trei zile de targ, vizitatorii vor putea sa achizitioneze produse pentru animalele lor de companie si vor putea vedea care sunt cele mai noi tendinte in domeniu. Mai mult decat atat, vor avea parte de experiente unice prin participarea la jocurile si concursurile din arena, dar si de momente unice de socializare cu alti oameni care impartasesc aceeasi pasiune.

Costul unui bilet la PetExpo este de 10 lei, iar elevii si pensionarii vor plati 5 lei. Copiii sub 5 ani au gratuitate.

Program: Vineri (06.05.2016) 10:00 - 18:00, Sambata (07.05.2016) 10:00 - 18:00, Duminica (08.05.2016) 10:00 - 16:00

Mai multe detalii despre eveniment gasiti pe site-ul petexpo.ro.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#eveniment animale companie Bucuresti, #editie 2016 PetExpo Bucuresti , #animale