8 semne care arata ca o femeie este interesata de un barbat

Marti, 18 Octombrie 2011, ora 18:17
50845 citiri
8 semne care arata ca o femeie este interesata de un barbat
Foto: mademan

Femeile sunt invatate in general sa fie foarte politicoase, iar barbatii pot confunda uneori politetea cu flirtul sau cu un semn ca sunt placuti. De asemenea, se poate si invers, ca un semnal prin care o femeie "transmite" unui barbat ca il place sa fie interpretat drept politete.

Bree Maresca-Kramer, expert in relatii, spune ca femeile cred deseori ca trimit semnale evidente (si nu este asa), iar daca nu li se raspunde considera ca sunt respinse si eventual se simt jignite.

Pentru a-i ajuta pe barbati sa evite orice confuzie pripita, Made Man a scos in evidenta opt semnale pe care o femeie le da unui barbat ca ii place.

1. Se dichiseste

Daca observi ca femeia cu care comunici si pe care o cunosti de putin timp face diverse lucruri care sugereaza mare grija pentru cum arata, cum ar fi sa isi netezeasca bluza cu palma, sa se joace cu parul ori sa-l aranjeze usor, sa isi indrepte postura, atunci sigur e interesata de tine.

"In cea mai mare parte a timpului, ea nici macar nu realizeaza ca face aceste lucruri, astfel ca daca barbatul le remarca se va lamuri", a declarat Maresca-Kramer. Daca o faci sa roseasca poate fi si mai limpede faptul ca te place (asta in cazul in care nu faci vreo gluma sau remarca nepotrivita).

2. I se maresc pupilele

Atunci cand o persoana este excitata emotional sau sexual pupilele ei se dilata, iar aceasta reactie absolut involuntara este un semn sigur de atractie.

3. Isi tine picioarele intr-un anume fel

Dupa cum sustine Maresca-Kramer, daca femeia sta cu picioarele incrucisate si isi leagana usor piciorul de deasupra inseamna ca te place; la fel si daca varful talpii piciorului de deasupra este indreptat catre tine. In cazul in care remarci acest lucru raspunde-i in limbajul corpului prin orientarea soldurilor tale catre ea - semn ca interesul este reciproc.

4. Stilul in care vorbeste seamana cu al tau

Daca o femeie repeta unele expresiifolosite de tine sau rosteste cuvinte similare cu ale tale, atunci flirteaza. Potrivit unui studiu citat de Jena Pincott, autoare a cartii "Do Gentlemen Really Prefer Blondes: The Science Behind Love, Sex, and Attraction", cuplurile ale caror stiluri de a vorbi erau asemanatoare, intr-o proportie peste medie, aveau de patru ori mai multe sanse de a-si dori si o a doua intalnire decat cele ale caror stiluri de a vorbi nu semanau prea mult.

Daca vrei sa iti maresti sansele de a te vedea din nou cu ea foloseste si tu in conversatie o expresie sau o idee de-a ei (amuzanta indeosebi).

5. Vorbeste amuzant

Reprezentantii ambelor sexe comunica intentia de a flirta prin faptul ca rad mai mult si vorbesc mai repede. De asemenea, barbatii pun mai multe intrebari atunci cand flirteaza (si niciodata acest lucru nu a fost o miscare neinspirata in cucerirea unei femei).

6. Pune intrebari

Multi barbati cunosc o femeie care le place intr-un context nepotrivit si, daca observa ca este receptiva la ei, isi spun ca este interesata de ei. Insa, ceea ce isi doresc cei mai multi este ca ea sa fie cu adevarat interesata. Daca pune intrebari multe, atunci e clar ca este curioasa sa afle mai multe despre tine. Raspunde-i incet si uneori vag, pentru a-i starni si mai mult interesul.

7. Gandeste profund

La ceva timp dupa inceputul unei conversatii, pune-i o intrebare complexa si deschisa, cum ar fi: "Daca ai putea calatori oriunde in lume, maine, unde ai pleca si de ce?". Profunzimea si gradul de detaliere al raspunsului sunt indicii legate de cat de mult ii placi.

8. Atingeri "accidentale"

Daca vrei sa fii si mai sigur de interesul ei, incearca atingeri care par intamplatoare, cum ar fi sa atingi dosul palmei ei cu dosul palmei tale, sau sa atingi usor piciorul tau de al ei. Daca nu se retrage repede este un semn ca se bucura de acele atingeri "accidentale".

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#flirt reusit, #semne femeie atrasa barbat, #indicii femeie atrasa barbat, #semnale ca te place , #barbati