Alimente pentru un piept ...paros

Marti, 09 Noiembrie 2010, ora 17:45
5517 citiri
Alimente pentru un piept ...paros

Chiar daca moda ultimilor ani nu pare sa-i favorizeze pe urmasii celor care traiau in caverne, gusturile nu se discuta. Daca vrei sa emani masculinitate prin toti porii, un piept neepilat poate fi o cale.

Daca te vrei macho si la acest nivel, ar trebui sa stii ca exista alimente care favorizeaza cresterea parului, indiferent in ce zona a corpului. Printre acestea se numara ouale crude, sardinele, ficatul, ceapa si chiar ardeiul iute, conform Askmen.com.

Ouale crude Nu esti un barbat adevarat pana nu dai pe gat cateva oua crude - cel putin asa suna o vorba din intelepciunea populara de peste ocean in urma cu 100 de ani. Pana si Rocky Balboa era de aceeasi parere.

Totusi, o parte din acest sfat ar trebui ignorata daca te temi de Salmonella, ce se poate gasi in oua. Retine ca ouale pot fi consumate cu rezultate garantate, gratie proteinelor continute.

Sardine Cu o concentratie mare de acizi grasi omega 3, sardinele sunt renumite pentru efectele lor asupra sanatatii, dar si pentru efectul lor ...estetic. Ar fi o mare greseala sa le ocolesti, ele fiind benefice atat pentru mentinerea sanatatii inimii, cat si pentru stralucirea si vigoarea parului de pe piept. Iar lista nu se opreste aici.

Sardinele reprezinta o sursa incredibila de proteine, oferindu-ti 25 de grame proteine la fiecare portie de 100 de grame.

Ficat Mai ales ficatul de vitel abunda in proteine, fier, zinc, Vitamina A si C, dar si in Vitamina B, respectiv biotina, folati, B2 si B12. Mai ales aceste vitamine B sunt foarte importante pentru cresterea parului. Suplimentele de biotina sunt prescrise chiar de medici in cazul caderii parului.

Ceapa Cat despre ceapa, aceasta te poate ajuta sa devii mai masculin fiind o excelenta sursa de sulf, un mineral despre care se stie ca stimuleaza cresterea parului.

Ardei iute Nu numai ca vei fi privit ca un barbat daca musti din ardei si nu sughiti sau te inrosesti la fata, dar studiile au aratat ca ardeii iuti chiar incurajeaza cresterea parului, gratie capsaicinei, ingredientul-minune care da iuteala ardeilor.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#alimente par piept, #alimente par barbati, #remedii cadere par barbati, #prevenire calvitie, #par piept barbati, #alimente par , #barbati