Atractivitatea barbatilor sta in ...maini

Miercuri, 20 Aprilie 2011, ora 11:32
10220 citiri
Atractivitatea barbatilor sta in ...maini

Nu parfumul e cel mai important, nici replicile bine gandite pentru a cuceri o femeie. De fapt, se pare ca tot ce conteaza e lungimea aratatorului si cea a inelarului, arata un studiu recent.

Barbatii al caror inelar este mai lung decat aratatorul au mai mare "trecere" la femei, arata studiul realizat de o echipa de cercetatori britanici, francezi si elvetieni, conform Daily Mail. Femeile par sa stie intuitiv ca un inelar mai lung inseamna mai mult testosteron, astfel ca prefera barbatii cu aceasta caracteristica.

Insa barbatii cu aceasta trasatura sunt si mai aventurieri. Chiar si asa, ei sunt preferati atat cand este vorba de o relatie de scurta durata, cat si de una serioasa.

In cadrul studiului, degetele a 49 de barbati au fost masurate, barbatii fiind fotografiati. Pozele au fost aratate unor femei, care au notat nivelul de atractivitate al celor fotografiati, fara a vedea si mainile celor din poze. Asa cum era de asteptat, au fost preferati, considerati mai atragatori, barbatii cu un inelar mai lung decat aratatorul.

Vocea acelorasi barbati a fost inregistrata, femeile fiind puse sa asculte. Din nou au fost preferate vocile subiectilor cu un inelar mai lung, se mentioneaza intr-un raport aparut in jurnalul Proceedings of the Royal Society.

Cercetari anterioare au aratat ca lungimea aceluiasi deget determina si succesul pe care il va avea un barbat in viata ori averea acestuia. Un deget inelar mai lung tradeaza si o ambitie peste medie, conditie esentiala pentru a reusi.

Aceiasi barbati sunt si extravertiti si mai predispusi sa cante la un instrument, au aratat alte cercetari. Din pacate insa, statisticile arata ca un inelar lung mareste si sansele de a ajunge la inchisoare sau de a avea probleme mintale.

In ceea ce priveste femeile care au aceeasi caracteristica, un inelar lung, semn al expunerii la o concentratie mare de testosteron in viata intrauterina, acestea sunt, adesea, lesbiene si/sau se bucura de mai mult succes in viata profesionala, fiind mai agresive.

Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
#atractivitate barbati, #barbati atractivi, #barbati frumosi, #inelar lung, #lungime inelar aratator, #femei inelar lung, #lungime degete personalitate , #barbati