Ce cadouri faceti de 8 martie? - Sondaj Ziare.com

Luni, 04 Martie 2013, ora 08:21
5895 citiri
Ce cadouri faceti de 8 martie? - Sondaj Ziare.com
Foto: www.krcrtv.com

Saptamana 1-8 martie este dedicata doamnelor si domnisoarelor, indiferent daca sunt sau nu mame. Cei care nu sunt foarte fericiti in aceasta perioada sunt barbatii, care incearca sa le impresioneze pe femeile din viata lor prin cadouri, insa nu mereu reusesc.

Alegerea unui cadou pentru 8 martie nu este un lucru usor, mai ales atunci cand el nu vrea sa intrebe direct "Draga mea, ce ti-ai dori sa primesti?".

Cea mai la indemana varianta pentru barbati ar fi un buchet de flori si bomboane, insa aceasta nu este mereu pe placul doamnelor, care se asteapta la ceva mai mult. Pe langa acele flori, ele mereu mai asteapta ceva, oricat de mic ar fi.

Daca buzunarul iti permite, poti opta pentru un parfum. Bineinteles, atunci cand stii care este favoritul ei. Ea s-ar putea sa aiba alte gusturi si sa ai pare de un esec. Mai degraba mergi pe mana cosmeticelor. Ca sa nu dai gres aici, orienteaza-te catre ceva ce ai mai vazut prin trusa ei de farduri.

Nu toti barbatii sunt romantici, insa aceia care se pricep la astfel de surprize ar fi bine sa le faca cat mai des. De 8 martie este o ocazie buna sa arati cat de bun esti in a face surprize partenerei de viata.

Celor carora situatia financiara le permite le oferim un pont: barbati, femeilor le plac calatoriile, mai ales cele la Paris, Venetia, Viena sau Praga. Asa ca, nu mai sta pe ganduri si mergi la agentiile de turism!

Ai mers cu iubita prin magazine si la un moment dat s-a oprit in fata unei vitrine in care se afla o bluza, un pantalon sau o rochie? Acela a fost un apropo ca isi doreste acel lucru. De Ziua Femeii poti sa ii oferi cadou o tinuta.

Poti merge si pe mana unei perechi de pantofi, pentru ca tocmai a venit primavara. In mod sigur o sa se mandreasca cu noul sau cadou. La fel de bine iti poti incerca norocul cu un accesoriu, fie ca este vorba despre o bijuterie, o curea sau o poseta.

O poti surprinde cu bilete la concertul formatiei preferate. Multe doamne si domnisoare apreciaza barbatii care le cunosc gusturile. Impresioneaz-o in acest fel!

Daca nu esti un barbat gelos si accepti ideea ca iubita sau sotia ta sa admire un alt barbat dumar imbracat, atunci ofera-i cadou un bilet la show-urile sustinute de trupele de striperi. In ultimii ani in Romania, acestia prind din ce in ce mai bine in perioada 1-8 martie.

Sunt si barbati care merg pe mana robotilor de bucatarie sau a cratitelor. Unele doamne se pot bucura, in timp ce altele se pot supara foarte tare din cauza unui astfel de cadou. Asigura-te ca iti cunosti partenera inainte de a risca!

Si daca nu te pricepi deloc la cumparat cadouri, poti merge pe mana banilor. Ofera-i suma potrivita si vei primi in schimb un zambet mare.

Tu te-ai gandit ce ii vei cumpara celei ce-ti sta alaturi? Impartaseste-te si noua!

Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri că este nevoie de o lege specială a Capitalei şi că "este evident" că dependenţa primarilor de sector "nu trebuie să fie atât de mare de...
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
#barbati cadou 8 martie, #cadouri 8 martie, #cadouri femei 8 martie, #idei cadou femei 8 Martie , #barbati