Ce cred barbatii despre corpul si parfumul tau

Joi, 21 Aprilie 2011, ora 09:00
18255 citiri
Ce cred barbatii despre corpul si parfumul tau

Dintotdeauna, atentia celor mai multi dintre barbati a fost atrasa de corpul unei femei, de cum si-l pune in valoare si, cel mai probabil, multe dintre femei s-au intrebat ce parere isi fac barbatii in acest sens, in functie de ce variabile.

Cosmopolitan.com a reusit sa identifice cateva raspunsuri, cu ajutorul unor sondaje realizate printre barbati si al unor specialisti, si sa structureze si cateva sfaturi.

A. Corpul

1. Ce parte a corpului vor sa vada

Femeile isi arata de obicei picioarele si decolteul, insa unii barbati sunt innebuniti dupa o zona la care nu se asteapta multe dintre femei. Este vorba de linia gatului si de clavicula.

2. In timpul carei activitati de ingrijire si-ar dori sa te vada

In cadrul unui sondaj realizat de catre Cosmopolitan, o suta de barbati au fost intrebati astfel: "In timpul carei activitati de infrumusetare ai vrea sa vezi o femeie?". 73% au spus ca si-ar dori sa isi priveasca partenera dandu-si cu crema pe corp, acest gest facandu-i sa se "topeasca".

3. Ce culoare ar vrea sa ai pe unghii

40% dintre barbatii intervievati - cea mai mare proportie - au spus ca si-ar dori sa vada clasicul rosu aprins, urmatoarele locuri in ce priveste preferintele legate de unghii fiind ocupate de roz si de lacul transparent.

4. Par pe picioare

Celor o suta de barbati li s-a adresat si urmatoarea intrebare: "Iti pasa daca prietena ta are parul putin crescut pe picioare?". 65% au raspuns "Da", iar restul, 35%, au spus "Nu".

5. Bronz in timpul sezonului rece

La intrebarea "Un bronz accentuat in timpul sezonului rece ti se pare sexy sau prea fals?", 75% au raspuns ca li se pare prea fals, iar 25% au spus ca este sexy.

B. Parfumul

1. Exista unul care ii poate "innebuni"

Mai multe cercetari au dus catre concluzia ca exista o combinatie de miresme care ii poate "innebuni" pe barbati, avand un efect mai puternic in acest sens decat oricare alta. Este vorba de un amestec intre aroma de placinta de dovleac si cea de levantica. Prima este ademenitoare, iar a doua induce relaxare. Atunci cand sunt combinate, pot determina cresterea circulatiei sangvine de la nivelul organelor genitale cu pana la 40%.

2. In ce zone sa iti dai cu parfum

Mirosul unui barbat este cu 20% mai putin ascutit decat al unei femei. Asadar, daca vrei sa remarce parfumul tau, fara sa folosesti foarte mult, ai grija sa iti dai in punctele esentiale: langa lobii urechilor, sub barbie, pe gat si pe clavicule.

3. Mirosul lacului de unghii nu este prea agreat

Pentru 52% dintre respondenti, mirosul care provoaca o senzatie de respingere este cel al lacului de unghii. Prin urmare, evita sa iti faci unghiile in prezenta lui sau macar ai grija sa aerisesti.

4. Mirosul parului proaspat samponat este de-a dreptul incantator

Multi dintre barbati adora mirosul parului proaspat samponat, mai ales daca este vorba de o aroma de vanilie.

5. Parfum barbatesc pe trupul unei femei

Cantaretul si actorul Justin Timberlake a declarat candva ca i se pare incitant ca o femeie sa poarte un parfum barbatesc, iar in urma unui mic test s-a observat ca barbatilor chiar le place sa simta o astfel de aroma la o femeie.

Mai mult, celor carora le-a placut nici nu le-a venit sa creada ca femeile cu ajutorul carora s-a facut testul purtau un astfel de parfum si asta deoarece hormonii feminini schimba putin mirosul.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#barbati femei, #atractie barbati femei, #barbati corp parfum femei , #barbati