Ce iti spun preferintele alimentare despre el

Luni, 14 Martie 2011, ora 07:00
4399 citiri
Ce iti spun preferintele alimentare despre el
Foto: Cosmopolitan

Preferintele culinare pot oferi indicii despre caracterul unei persoane, fie ca e vorba de ce culori ii plac, ce haine alege, ce locuri prefera, etc.

Cosmopolitan a descoperit ce pot spune alegerile alimentare despre un barbat, indeosebi despre personalitatea si felul in care se comporta intr-o relatie.

1. Preparate foarte condimentate

Barbatii care adora mancarurile foarte condimentate sunt cel mai probabil aventurosi, increzatori, dispusi sa faca orice, si iubesc calatoriile, dupa cum arata un sondaj recent. Si, desi sunt poate cei care isi asuma cele mai mari riscuri si pot fi impulsivi, nu sunt nechibzuiti.

Ei analizeaza bine inainte sa faca ceva indraznet, sunt inventivi si descurcareti. In plus, cei care prefera condimentele puternice au o mare pasiune pentru gatit si sunt atrasi de cele mai variate bucatarii.

2. Pui cu salata organica

Un barbat care prefera o astfel de combinatie poate fi spontan, creativ si altruist. Totodata, cei care sunt preocupati de a manca sanatos, si deci si de alimentele organice, au cu 105% mai multe sanse de a avea calitatile potrivite pentru a fi ceea ce se cheama lideri moderni.

3. Sandvis cu sunca si branza

Barbatul care adora acest produs este caracterizat indeosebi de seriozitate si curiozitate, avand o gama larga de subiecte care il intereseaza. Poate fi insa independent si nu chiar innebunit dupa legaturi romantice puternice.

Totodata, barbatii care prefera aceasta combinatie sunt mai productivi si mai creativi atunci cand lucreaza singuri, fara o supraveghere directa.

4. Cheeseburger dublu cu cartofi prajiti

Barbatul care alege adesea aceasta combinatie prefera activitatile care nu il incarca cu o prea mare responsabilitate, iar o intalnire sentimentala ideala pentru el consta cel mai probabil in lenevire pe canapea sau gatit impreuna.

5. Pizza

Acesta poate fi dramatic si tinde spre a fi in centrul atentiei. Cu cat prefera mai multa umplutura, mai ales amestecuri ciudate de arome, cu atat este mai agresiv si competitiv.

In plus, un sondaj realizat cu ajutorul a 1.000 de persoane a relevat faptul ca alegerile in ceea ce priveste alimentele de deasupra blatului de pizza pot oferi indicii asupra compatibilitatii dintre doua persoane.

6. Placinta cu cirese

Barbatii care adora o placinta cu cirese si, in general, placintele si tartele cu fructe, au o personalitate placuta. Sunt adesea veseli si multumiti cu serviciul pe care il au, cu achizitiile si familia.

Sunt cei mai blanzi si loiali, fiind familisti convinsi, si de asemenea foarte modesti. Totodata, barbatii care prefera aromele de fructe sunt extravertiti, adora sa ii faca pe cei apropiati sa se simta bine si sa ii distreze, li se pare foarte important sa participe la evenimente sociale si isi exprima des creativitatea.

7. Negresa

Un barbat care prefera o prajitura atat de dulce si de bogata din punct de vedere caloric este lipicios si siropos. In general, oamenii care prefera dulciurile sunt afectuosi, atenti, modesti si loiali.

8. Inghetata de vanilie

Desi acest produs este unul clasic si simplu, barbatii care il aleg nu prea respecta regulile si sunt departe de a fi plictisitori. In plus, isi asuma riscuri in diverse situatii, uimind uneori prin comportamentul pe care il au.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#preferinte alimentare barbati, #trasaturi caracter preferinte alimentare, #indicii personalitate preferinte culinare, #alimente preferate personalitate , #barbati