Cum isi pot imbunatati barbatii garderoba fara sa cumpere haine noi

Sambata, 24 Decembrie 2011, ora 15:15
9489 citiri
Cum isi pot imbunatati barbatii garderoba fara sa cumpere haine noi

Nu este neaparata nevoie sa-ti cumperi haine noi pentru a-ti improspata garderoba, ci trebuie sa fii mai atent atunci cand te imbraci, astfel incat sa iti pui corpul si personalitatea in evidenta.

Multi barbati nu acorda atentie detaliilor si astfel pierd din vedere ca acestea pot schimba radical o vestimentatie. Iata de ce este bine sa tii cont, potrivit Money.Msn :

Lungimea pantalonilor: majoritatea barbatilor poarta niste pantaloni foarte lungi, care atarna pe jos si se vad foarte urat, de parca nu ar fi fost deloc ajustati dupa ce au fost cumparati din magazin. Cei mai lungi, cu tivul mai lat, se potrivesc barbatilor mai inalti, ei trebuind sa se termine la jumatatea calcaiului pantofului atunci cand stai in picioare. Barbatii putin mai scunzi pot purta pantaloni cu un tiv mai mic si care se termina acolo unde incepe pantoful.

Scurtarea pantalonilor este un lucru deloc costisitor si care dureaza foarte putin timp. Trebuie sa mergi la croitor si, de preferinta, sa-ti iei cu tine pantofii cu care ai de gand sa asortezi imbracamintea, pentru a-ti fi luata o masura cat mai exacta.

Sacouri si haine: pentru acestea trebuie sa te asiguri ca iti stau bine pe umeri si ca lungimea manecii este potrivita. Umerii trebuie sa fie egali, iar maneca sa se termine imediat dupa incheietura mainii.

Cravata: cravatele vin in 2 lungimi, cea normala si cea mai lunga. De la cap la coada, cele medii au in jur de 147-144 de centimetri, iar cele mai lungi ajung pana la 157 de centimetri. Daca nu esti inalt si nu vrei ca aceasta sa-ti atarne pana sub curea, alege una normala. Cand te probezi, trebuie sa vezi cum cravata abia atinge catarama de la curea. Astfel iti vei da seama ca are lungimea potrivita.

Sosetele: multi barbati inca mai poarta sosete albe fara sa tina cont de felul cum sunt imbracati. In afara de asta, insa, trebuie sa ele trebuie sa se asorteze cu pantalonii, si nu cu pantofii, ca trebuie, in mod evident, sa fie curate si sa nu para uzate, iar de sarbatori poate fi amuzant sa iti cumperi cateva perechi speciale, cu modele care sa aminteasca de Craciun.

Lustruirea pantofilor: niciunui barbat nu ar trebui sa-i lipseasca o trusa de curatare a pantofilor, in care sa se afle neaparat perie, solutie speciala de oferit culoare si lustru, burete si uleiuri hidratante. Poti incerca sa iti uzi putin pantofii inainte sa adaugi crema, astfel incat ea sa intre mai bine in material.

Inalbitor: nu ezita sa pui inalbitor atunci cand speli hainele, caci niciodata cu o camasa alba, ca noua, nu vei da gres. Ai grija, insa, sa il amesteci bine in apa intai, astfel incat sa nu afecteze tesatura.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#sfaturi imbracaminte barbat, #haine barbati, #vestimenatie frumoasa barbati, #sfaturi haine barbati , #barbati