Cum sa cuceresti o femeie, in functie de profesia ei

Miercuri, 05 Octombrie 2011, ora 21:06
6490 citiri
Cum sa cuceresti o femeie, in functie de profesia ei

Femeile pot fi si mai atragatoare atunci cand sunt imbracate intr-o uniforma sau au o atitudine foarte serioasa si concentrata, pentru ca se afla la locul de munca, asa ca nu este cazul sa devii sfios, daca nimeresti o asemenea conjunctura, ci sa iti incerci sansa.

In primul rand, trebuie sa verifici daca si ea te-a observat, daca aveti contact vizual destul de des, daca roseste atunci cand o privesti si, daca primesti aceasta confirmare, inseama ca ai toate sansele sa o cuceresti. Iata cum te sfatuieste Men's Health sa procedezi:

Serveste la bar: incearca sa fii cat se poate de prietenos, sa lasi un bacsis considerabil si sa i te adresezi pe numele mic. Femeile se lasa mai usor seduse de barbati cu care se simt confortabil. Dupa ce ai vizitat localul de cateva ori poti pune intrebarea decisiva, invitand-o la o cafea.

Este medic: incearca sa mentii situatia cat se poate de privata, caci nu isi va dori ca intreg colectivul sa afle despre viata ei personala. Ii poti inmana o carte de vizita si spune-i ca ti-ar face placere sa va intalniti si in afara spitalului.

Este antrenor personal: incearca sa nu fii ca toti ceilalti, caci probabil foarte multe persoane ii fac avansuri in timpul antrenamentului. Imprieteneste-te si cu alti oameni din sala pentru a-i arata ca esti sociabil si invit-o la masa dupa exercitii. Daca mentionezi numele unui restaurant cu mancare sanatoasa vei avea mai multe sanse.

Este receptionera: incearca sa fii cat se poate de sarmant si sa-i acorzi importanta, iar ea va aprecia acest lucru. Fa-o sa rada si isi va aminti cu siguranta de tine, caci majoritatea persoanelor care vorbesc cu ea sunt destul de ursuze si poate chiar rautacioase. De obicei, e doar un pion peste care se trece pentru a se ajunge la seful ei. Asa ca ai grija sa-i acorzi indeajuns de multa atentie ei.

Este insotitoare de zbor: poti conversa cate putin cu ea in timp ce ii ceri o perna sau o patura in plus, o cana cu apa sau alte mici favoruri. Ai grija, caci s-ar putea sa aiba alt zbor programat in curand, asa ca nu va mai sta in acelasi oras cu tine pentru mult timp. Este absolut necesar sa o convingi sa iasa cu tine la o cafea undeva intr-un restaurant din aeroport sau in orice caz foarte aproape.

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#tehnici cucerire femei, #cucerire femeie profesie, #cucerire femei sfaturi , #barbati
Comentarii
Poza omuldinpekin
omuldinpekin
rank 3
Cum poti sa cuceresti o femeie? Cu portofelu' este cel mai sigur...
Poza Tragicomedian
Tragicomedian
rank 1
Andrada, tu ai cucerit vreodata vreo femeie?