Cum sa cuceresti orice femeie - Sfaturi de la Johnny Depp

Marti, 24 Mai 2011, ora 18:13
10276 citiri
Cum sa cuceresti orice femeie - Sfaturi de la Johnny Depp

Johnny Depp este unul dintre cei mai faimosi si mai iubiti actori de la Hollywood, mai ales in cercuri in care domina prezentele feminine. Asta desi nu se comformeaza intotdeauna regulilor, fiind un rebel chiar si in ceea ce priveste infatisarea.

Iata cateva sfaturi date de Johnny Depp pentru Askmen, ce ar putea fi de folos barbatilor care s-au saturat sa stea singuri:

Refuza conventionalul

Poate ca nu stii, dar Johnny Depp a renuntat la educatie pentru a se alatura unei trupe rock. Desi a facut aceasta alegere riscanta, a ajuns foarte departe. Sfatul nu este acela de a renunta la scoaa, ci de a fi capabil de decizii indraznete atunci cand este vorba de viitorul si visurile tale.

Chiar daca ceva este diferit, nu inseamna ca este un lucru rau. Iar lucrurile inedite te vor scoate in evidenta.

Profita de ce ai

Depp nu a fost niciodata un barbat musculos sau care sa faca foarte mult caz de fizicul sau. Cu toate acestea, multe femei ar da orice pentru a-i atrage atentia. Cel mai important lucru este sa te simti bine in pielea ta si sa inspiri siguranta in propria persoana.

Banii nu sunt totul

Depp alege filmele in care joaca in functie de cat de interesante ii par, nu neaparat in functie de profitul pe care il poate avea. Apare frecvent in Piratii din Caraibe, dar joaca si in filme care nu sunt la fel de cunoscute, doar pentru ca lui ii plac scenariile respective.

Femeile apreciaza ambitia si personalitatea puternica, nu neaparat lacomia sau dorinta de a realiza ceva comercial. Daca ii arati unei fete ca singurul lucru care iti da pofta de viata este sa castigi bani, nu o vei impresiona prea tare.

Fii original

Depp are un stil inconfundabil si unic, fie ca este vorba de tunsorile ciudate, palariile sau bijuteriile pe care le poarta. Este clar ca nu il intereseaza pararea altor persoane si ca poarta numai ceea ce doreste.

Nici barbatii obisnuiti nu ar trebui sa se teama sa iasa din comun cu alegeri indraznete. Gaseste-ti stilul care te caracterizeaza cel mai bine si nu te feri sa-l afisezi.

Nu te lua prea in serios

Desi Johnny a jucat in filme cu mare succes si a castigat bani foarte multi, nu a renuntat la lucruri simple (traiul la tara, de familist convins, chiar daca fara acte, si vinul bun) si nu se sfieste sa apara si in productii mai modeste.

Femeile isi doresc alaturi barbati care sa nu fie prea mandri de ei, care sa fie amuzanti, dar in acelasi timp seriosi in ceea ce priveste serviciul si relatia. Nu uita ca un mare plus ti-l aduce capacitatea de a le face sa rada.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
#sfaturi cum sa cuceresti femei, #sfaturi sedunctie barbati, #sfaturi barbati dragoste, #atitudine cuceritor barbati, #Johnny Depp , #barbati
Comentarii
Poza GABIERUL
GABIERUL
rank 5
ASTA ESTE MINIMU' ... DA' FEMEILE VOR SI PICSE ANTRENATE ...